Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Titeket hívtak már telefonon...

Titeket hívtak már telefonon az RTL klub-tól castingra?

Figyelt kérdés

Nekem csak egy e-mail jött, titeket (ha már hívtak) hány napon belül hívtak?

Köszi minden választ!

2012. márc. 28. 21:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szia. itt nincsenek körök, a casting el sem kezdődött, már az újságok is megerősítették
2012. ápr. 6. 14:58
 22/27 Kóródi Vanda ***** válasza:
0%
ht már pedig nm igaz..mert engem és mondták h menjek be a második körre..a csaj ezt mondta a telefonban...;)de te biztos jobban tudod mint én..;)))
2012. ápr. 6. 16:26
 23/27 Kóródi Vanda ***** válasza:
*mert engem hívtak
2012. ápr. 6. 16:27
 24/27 anonim ***** válasza:

MA felhívtak, hogy menjek castingra, de sajnos a két felajánlott napból egyik sem volt jó. (Tényleg nem tudom azokat megoldani... :()

Azt mondták, akkor majd még jelentkeznek.

Szerintetek fognak, vagy többet ne is számítsak rá? :S

2012. ápr. 10. 21:47
 25/27 A kérdező kommentje:

Szerintem fognak hívni,ne aggódj, hisz ők mondták!

Te mikor jelentkeztél?

Köszi a válaszod!

2012. ápr. 11. 18:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Én már jelentkeztem egyszer régebben, de akkor nem küldtem képet. Nem is kaptam semmi visszajelzést.

Tegnapelőtt este küldtem képet, és tegnap már hívtak is. De sajnos ez volt az, amikor nem tudtunk időpontot egyeztetni, kíváncsian várom, hogy hívnak-e még vajon...

Jó lenne, sajnálom, hogy így alakult, de tényleg elég rosszkor jött a telefon. Remélem, hogy ez azért bele van kalkulálva nekik, mármint, hogy nem mindenki tud azonnal ugrani, és hogy ettől még hívnak majd újra. :S

2012. ápr. 11. 19:13
 27/27 Kóródi Vanda ***** válasza:
ht nm akarok hülyeséget mondani de nmhiszem h már visszahínak..:/mert már a legtöbb szerepre megvannak a szereplők...már nmhiszem h sokat foglalkoznának a mostani v nmrégi jelentkezőkkel...:/ezt onnan veszem h tudok egy két információt ami erre utal..
2012. ápr. 14. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!