Hogyan győzhetném meg?
Figyelt kérdés
Az RTL klub szereplőválogatására szeretnék jelentkezni. Eddig a szüleim azt mondták rendben van, most meg anyukám azt mondja, hogy ha beválogatnak, hogy járok fel Pestre (Egerben lakom), meg egyébként is inkább koncentráljak most a tanulásra. Hogy győzzem meg,hogy hadd mehessek el,nagyon szeretném:/2012. márc. 20. 17:11
1/4 anonim válasza:
és a hogy jársz fel pestre kérdésre mi a válasz?
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne az legyen édesanyád fő problémája, hogy hogyan mész fel pestre, mert ez a legkevesebb. (persze tudom én is, ha valamit nem támogatnak a szülők mindenféle marhaságot beszélnek, de mindegy a szülők már csak ilyenek. :)) Az inkább a fő probléma, ha netán felvennének, akkor hogyan folytatod tanulmányaidat. Előre szólok, ha felvesznek akkor az az 1 szinte biztos, hogy magántanulónak kell majd menned. Így nagyjából meg is van oldva a probléma. :) Ha szeretnéd írj privátot nyugodtan én is jelentkeztem, végülis semmit nem vesztek rajta. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Pestre vonattal mennék fel,de magántanuló semmi esetre sem akarok lenni:((( utolsó válaszoló: te mennyi idős vagy?
2012. márc. 21. 19:27
4/4 anonim válasza:
17 éves vagyok. Amúgy mit gondoltál, ha felvesznek egy olyan szintű sorozatba, mint a barátok közt ahol egész nap dolgoznak, ott hogy fogsz iskolába járni.. Akik például a bk-ban szerepelnek fiatalok ők is magántanulók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!