Mondtok nekem jó sorozatokat?
Figyelt kérdés
Sorozatot ajarok nézni de nem tom mit mindegy milyen kategóriájú csak az a lényeg hogy sorozat legyen2012. márc. 28. 20:49
1/12 anonim válasza:
Azta! nem semmi lehetsz...mindegy mit nézel, csak menjen valami! Próbáltál már olvasni?
Vagy ha sorozatot akarsz nézni tessék:
Michalela Quenn
Queen doktornő, Váratlan utazás, a palota ékköve, A férjem védelmében...
2/12 anonim válasza:
Szívek szállodája,Jó barátok,Család csak egy van,Mc Clode lányai,Családom és egyéb emberfajták
3/12 A kérdező kommentje:
Az olvasás a másik hobbim de köszi még várok
2012. márc. 28. 20:54
5/12 anonim válasza:
Star Gate Atlantis, Dr. House, Merlin, Avatar, Szex és New York, South Park, Fammily Guy.
Nem tudom milyen nemű és korú vagy, illetve mi érdekel...
6/12 anonim válasza:
pretty little liars, the lying game, modern family, how i met your mother, the walking dead, ringer, two and a half men
7/12 anonim válasza:
Ha fiatlabb vagy a nemed ismeretének hiányában:
Misfits
Skins
Veronica Mars
Glee
Buffy
Angel
Univerzálisabb sorozatok:
Ments meg
Dr. House
Kaliforgia
Nancy ül a fűben
Az ítélet család
Agymenők
Jóbarátok
Dollhouse
Sírhant művek
Breaking Bad
9/12 anonim válasza:
A Misfits tényleg nagyon jó. Én a Gyilkos elméket is nagyon szeretem, meg múlt héten megnéztem a BBC-féle Sherlock sorozatot, az is eszméletlen jó volt.
10/12 anonim válasza:
Death Note - Ez egy anime az igaz, de nagyot üt, a legzseniálisabb sorozat, amit valaha láttam, mélyen elgondolkodtatja az embert, tulajdonképpen egy zseni, különc gyilkosról és az utána nyomozó szintén zseni, különc mesterdetektívről és ami a lényeg, kettejük őrületes taktikai párharcáról szól, hihetetlenül izgalmas és elvont, az embert elgondolkodtatja a világról az életről és az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!