Ki látta az ajtó című filmet? Aki látta, annak hogy tetszett?
Én láttam. Tudni kell rólam, hogy őszintán szólva.... öhm, nem vagyok oda a magyr filmekért, és ezért már eleve egy kis előítélettel ültem be a moziba, megnézni.
Hmm... :) várakozásaimat felülmúlta, az biztos :D nem erre számítottam. Nem volt az a tipikus amatőr-magyar szaga. Szabó Istvánnak megint sikerült egy nemzetközi szintű filmet összehozni. Az operatőrnek is jár a taps, hisz ő is kiváló munkát végzett. A szereplők csodálatosak, a történet fantasztikus, és úgy hallottam egészen hű a könyvhöz (bár még nem volt szerencsém Szabó magda alkotását olvasni ) egyszóval tényleg jó lett :)
A moziszékből pedig azal a gondolattal álltam fel,hogy talán mégsincs minden veszve a magyar filmgyártással kapcsolatban :)
15/L
Én már rég készültem megnézni, de előtte el akartam olvasni a könyvet.
Nos, kissé másként alakult, így ma délután megnéztem a filmet és nagyon tetszett. Kissé elgondolkodtató, nem tipikus mozifilm (mármint olyan értelemben, hogy nem az a chipses, ülünk és bámulunk ki a fejünkből fajta)
Szórakoztató is, lehet azért nevetni rajta.
El fogom olvasni könyvben is, s sajnálom hogy ezidáig halogattam.
Helen Mirrent Tolsztoj életrajzi filmjében láttam nemrég, s akkor mutatták az előzetesét. Már akkor megfogott.
A film snittjei csodálatosak.
Eperjes fenomenális.
Több ilyen magyar film kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!