Tetszett nektek A fekete ruhás nő c. film?
Figyelt kérdés
ÉN ma néztem meg ,de nem vagyok tőle elájulva...2012. márc. 12. 14:12
1/5 anonim válasza:
hol nézted meg? márc. 29-re van kiírva a premier.
2/5 anonim válasza:
és nem olyan félelmetes? mi mozibak akarjuk majd megnézni direkt ezét :/
3/5 A kérdező kommentje:
Hááát sztem a horrortól messze van ,inkább misztikus.Nekem egy jelenet volt,amikor hú de megijedtem.De persze embere válogatja,hogy ki mennyire ijedős...én már megedződtem,gyerekkoromtól nézek horrorokat.:)
2012. márc. 14. 08:54
4/5 anonim válasza:
az a baj én is :D már idejét nem tudom mikor láttam utoljára egy jó parázós horror-t, de akkor ez se lesz az úgy néz ki.
5/5 anonim válasza:
Hát a könyvet tekintve eléggé más... De a Harry Potter is hasonló volt, mármint feldolgozás szerint...
Amúgy (csak mondom) én néha még attól is megijedem, főleg amikor kimeek WC-re este ha a macska rám bámul...
majd 14-én meünk el a magyar mozikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!