Tudnátok ajánlani jó animéket amik neten megtalálhatóak magyar felirattal?
Amiket Magyarországon leadtak azokra nem vagyok kíváncsi (pl. Naruto, Yu Yu Hakusho, Pokoli lány, stb.)
Köszönöm :D
Kiirom a kedvenceimet műfaj szerint :
Shounen : One Piece , Naruto Shippuuden , Bleach , Fairy Tail , D.Gray MAN , Ao No Exorcist , FMA:BROTHERHOOD , Soul Eater , Shaman King ,Trigun ,Yumekiu Merry,és az összes .hack// anime,Code Geass , Inuyasha , DB , DBZ , DBZ : KAI ,az összes Yu-Gi-Oh
Echi : High Shcool DxD , Freezing . Kanokon , Sekirei , To Love-ru, Kampfer , Kiss x Sis , Mayo Chiki , Rosario To Vampire ,Ladies versus Butlers!
Vígjáték : Gintama , The Boondocks , WORKING!!!
Horror : Shiki , Blood+ , Dance in the Vampire Bound , Another (fut), High School of the Dead , Death Note , Deadman Wonderland ,Afro Samurai , Bakemonogatari , Mirai Nikki , School Days!
Mecha : Sousei no Aquarion , Aquarion EVOL (fut) , Neon Genesis Evangelion
Slice of Life : Ah! My Godess , Bakuman , Hotarubi no Mori e , Usagi Dropp , Lovely Complex , Nana , Durarara!! , Kuroshitsuji , K-On , Kobato
A három abszolút kedvencem : Angel Beats! , Elfen Lied , Higurashi No Naku Koro Ni - Tölem myanimelisten csak ez a három anime kapott eddig Masterpiecet (10pontot :D)
Bocs igy fél 4kor csak ennyi jutott eszembe!
Rémélem tudtam segitteni !
Béke neked!
Hehe :D
Zero no Tsukaima -t kihagytam :D
Egyébként uraharashopon befejezett projecteknél nagyonsok kur.va jó anime van!
Na akkor azt is a listába teszem :3 továbbra is köszönöm
(\(^-^)/)
animeaddicts.hu
Nézz körül a saját projektek között, sok jó akad, és igazán minőségi fordításokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!