Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Magyar nyelven már megjelent...

Magyar nyelven már megjelent a 13 okom volt film?

Figyelt kérdés
egyik kedvenc könyvem a Jay Asher:13 okom volt. Youtubon már láttam angol nyelvű előzetest, de a böngésző nem ad ki találatot a filmre. És mindenképp meg szeretném nézni ezért kérdezem mikor adták/adják ki magyar nyelven ? (vagy angol nyelvű feliratos)
2012. márc. 22. 19:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem. Filmen szerintem még nincsen, legalábbis én nem hallottam róla. A könyv viszonylag új, így a film körül is nagy felhajtást csaptak volna.
2012. márc. 22. 20:42
 2/19 A kérdező kommentje:
kár :/ de ha már megvan az angol előzetes akkor valószínű a film is meglesz nem?:D
2012. márc. 23. 18:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Meg nem tudom, hogy hivatalos előzetes volt-e, amit láttál. Lehet, hogy csak egy profi fanmade, akkor pedig nem lesz film...
2012. márc. 26. 15:01
 4/19 anonim ***** válasza:

Milyen előzetest láttál te? Ezt?

http://www.youtube.com/watch?v=NBY_FqqdmYg

Mert ha igen akkor a barna hajú csaj az Elena a vámpírnaplókból, a néger aki sír az a Bonnie a vámpírnaplókból, a szőke göndör csaj a Peyton a tutigimiből, az egyik rövid hajú szőke csávesz a Lucas a tuti gimiből, a többi nem jut eszembe de ismerősek sorozaatokból, a végső temetés rész a Keith temetése a tuti gimiből, a kéz aki mutatja, hogy 'csönd legyen' az pedig szintén a tuti gimiből egy rész amikor egy random gyerek meg akarja erőszakolni a Peytont.

Röviden tömören. Kamu.

de amúgy láttam pár 13 reasons why cikket Selena Gomezhez kapcsolni, szóval ha lesz film lehetséges ő is szerepelni fog benne.

2012. ápr. 9. 23:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem nem ezt láttam, hanem egy Selenásat :D meg olvastam is róla több cikket, de 100% biztossággal valahogy egyik oldal sem állította.
2012. ápr. 10. 17:11
 6/19 anonim ***** válasza:
és kb. mikorra fog megjelenni a film? :D
2012. máj. 17. 22:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Nemtudom :(
2012. máj. 22. 18:29
 8/19 anonim válasza:
Alig várom hogy megjelenjen..!
2012. júl. 21. 19:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=aNvkCsUb5b0

Tessék, megerősítették, hogy lesz film :D Áh, nem hiszem el! Egyébként én is imádom a könyvet, az egyik HATALMAS kedvencem. Ki akarom sajátítani xD De olyan rossz, hogy Hannah végül... á, nem megye bele, mert elsírom magam. Ezerrel várjuk addig a filmet! :D

2012. szept. 12. 18:49
 10/19 A kérdező kommentje:
dejóóó *--*
2012. szept. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!