Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Magyar nyelven már megjelent...

Magyar nyelven már megjelent a 13 okom volt film?

Figyelt kérdés
egyik kedvenc könyvem a Jay Asher:13 okom volt. Youtubon már láttam angol nyelvű előzetest, de a böngésző nem ad ki találatot a filmre. És mindenképp meg szeretném nézni ezért kérdezem mikor adták/adják ki magyar nyelven ? (vagy angol nyelvű feliratos)
2012. márc. 22. 19:59
1 2
 11/19 Patty98 válasza:

[link]

ez már egy újabb infó nem túl sok de több a semminél én is nagyon szeretem a könyvet és lehet tényleg nagyobbat tarolna a Csillagaikban a hiba-nál bár itt a főszereplő nem beteg mégis eléggé megindító a történet és kicsit mintha mindenki magára ismerne ebben a sztoriban :) remélem tudtam valamennyit segíteni :)

2014. júl. 29. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Ne már ._.

Selena Gomez fogja játszani Hannah-t? Ez most komoly? -.-""

2014. nov. 22. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Kijött már a film?
2015. okt. 4. 16:45
 14/19 Pöötii válasza:
Selena Gomez főszereplésével fog menni,de nem tudni mikor,előzetes még nincs fent.Csak összevágott jelenetek más.más filmből!:) Énis nagyon-nagyon várom már
2015. okt. 22. 21:18
 15/19 anonim válasza:
Nem tudom figyeled e még a kérdést de a hónap végén indul a sorozat :D Selena rendező lett nem szereplő.
2017. márc. 12. 12:02
 16/19 anonim válasza:
Holnap jön ki a film angol nyelven és a főcímdalt Selena énekli
2017. márc. 30. 19:36
 17/19 yoursecretdream válasza:
Én úgy olvastam, hogy mini sorozat lesz Selenával, de reménykedem a filmben én is! A könyvet aaaaaannyira imádoom..!!😍😍😍
2017. ápr. 17. 01:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Film?Én úgy tudom sorozat, sőt mi több már végig is néztem mind a 13 részt.

Magyar szinkronnal nincs, és szerintem nem is lesz.Viszont pár rész magyar felirattal fent van már pl a mozicsillagon is.Bár én angolul nézem angol felirattal, sokkal jobb.

2017. ápr. 17. 15:06
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 vagyok még: Magyar felirattal:

[link]

Angolul, angol felirattal:

[link]

2017. ápr. 17. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!