Tudnátok ajánlani könnyedebb, humoros, szerethető karakteres nyomozós sorozatot?
Szeretek sorozatokat nézni, főleg a nyomozós fajtát, de főleg azok érdekelnek, amik kicsit könnyedebbek, van benne humor, esetleg szerelmi szál, valami kis extra. Főleg ahol szerethetők, jópofák, ötletesek a karakterek.
Ami ilyen szempontból nagyon tetszett:
Gyilkos számok - jó fej volt a főszereplő, az apuka, a csajt is bírtam, ötletes volt az egész
NCIS - csak az eredeti, abban is jókat poénkodtak, szerethetők voltak a karakterek, Abby, Ducky, McGee stb. Az NCIS Los Angeles-ből hiányzik már ez nekem
Mentalista - nagyon bírom, itt is olyan jó fejek a szereplők, van benne ötlet, humor.
A jövő emlékei - ez is izgalmas volt, tetszett, de nagyon mérges voltam, ahogy abbahagyták
Ami nem tetszett több rész után sem:
Dexter - Brr, ez már kemény
24 - ez is egy kicsit kemény, inkább lazább szórakozásra vágyom
Amiből keveset láttam és egyelőre nem tudok véleményt mondani:
CSI Miami - egy kicsit szikárnak tűnik
Castle
Dr. Bones - olyan ... furák a szereplők
Fringe
Ami nem tetszett első részre sem:
Law & Order
Luther
Ezen kívül amit nagyon bírok:
Dr. House
How I Met Your Mother
My Name Is Earl
Szóval ilyesmi az ízlésem, ajánljatok plz, mert elfogyott a néznivaló :)
White Collar is utolérte magát :)
Szóval ha van még tipp, csak bátran
Végülis az itt írtak alapján a Bones is jött (Dr. Csont) és azt sem bántuk meg, köszönöm.
Továbbra is érdekel még sorozat, kösz.
Forever!
Nagyon kellemes kis sorozat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!