Tudnátok ajánlani könnyedebb, humoros, szerethető karakteres nyomozós sorozatot?
Szeretek sorozatokat nézni, főleg a nyomozós fajtát, de főleg azok érdekelnek, amik kicsit könnyedebbek, van benne humor, esetleg szerelmi szál, valami kis extra. Főleg ahol szerethetők, jópofák, ötletesek a karakterek.
Ami ilyen szempontból nagyon tetszett:
Gyilkos számok - jó fej volt a főszereplő, az apuka, a csajt is bírtam, ötletes volt az egész
NCIS - csak az eredeti, abban is jókat poénkodtak, szerethetők voltak a karakterek, Abby, Ducky, McGee stb. Az NCIS Los Angeles-ből hiányzik már ez nekem
Mentalista - nagyon bírom, itt is olyan jó fejek a szereplők, van benne ötlet, humor.
A jövő emlékei - ez is izgalmas volt, tetszett, de nagyon mérges voltam, ahogy abbahagyták
Ami nem tetszett több rész után sem:
Dexter - Brr, ez már kemény
24 - ez is egy kicsit kemény, inkább lazább szórakozásra vágyom
Amiből keveset láttam és egyelőre nem tudok véleményt mondani:
CSI Miami - egy kicsit szikárnak tűnik
Castle
Dr. Bones - olyan ... furák a szereplők
Fringe
Ami nem tetszett első részre sem:
Law & Order
Luther
Ezen kívül amit nagyon bírok:
Dr. House
How I Met Your Mother
My Name Is Earl
Szóval ilyesmi az ízlésem, ajánljatok plz, mert elfogyott a néznivaló :)
sokan nem szeretik pedig szerintem nagyon jó sorozat a Monk a flúgos nyomozó.
jó karakter.
de ha érdekel még sorozat akkor ezek szerintem tetszeni fognak neked
Két pasi meg egy kicsi
meg a Kaliforgia
ha még nem láttad őket akkor okvetlenül nézd meg!
meg most így belelendültem ami még nekem kedvenc sorozatom kicsit régebbről az a Kaméleon illetve a Quantumleap az időutazó.
de a krimik közül ott van még a Döglött akták nekem az is bejött!
remélem segíthettem:)
Kösz.
Columbo, Kojak a páromnak nem tetszik, ezek a régebbiek annyira nem jönnek be. Bár én szívesen nézek MacGyvert is :)
Monk nekem tetszik, a kritériumoknak is megfelel, de a páromat idegesíti valamiért.
Két pasi meg egy kicsi - hát, amit láttam belőle youtubeon, az eléggé idegesített, nem jött be.
Califorgia első részét láttam, nekem az durva (beszéd, szex, stb)
Kaméleon, Quantum Leap, Döglött akták első pár részét meg fogom nézni, kösz a tippeket.
Persze még jöhet :)
Castle-t szerintem próbáld ki, de az elejétől nézd, hogy mindenképp értsd:) van szerelmi szál, apja-lánya-nagyanyja viszony, munkatársak is jó arcok!!:D
Amit még a helyedben kipróbálnék az a big bang theory.. én azt néztem, amikor végeztem a himym-el, és szerintem nem rossz:))
elfelejtettem a Dokik című sorozatot!
azon nagyon jókat lehet nevetgélni:)
Monk- mindenképpen
Szerintem a Dr Bones-ban minden kritérium megvan, amit felsoroltál, érdemes lenne még néhány résszel megpróbálkoznod. Egyébként elsőre nekem sem tetszett, ma pedig már vadászom minden részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!