Mi lehet ennek a 80-as évek beli (talán Kelet-Európai) filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Gyerek koromban láttam a TV-ben,arról szólt ,hogy kér férfivel elhitetik,hogy kihaltak a földön a férfiak.(és a megtermékenyítés lombikban történik.)A végén kiderül,hogy ez egy átverés,és csak kutató telepen tartották Őket fogva.Vígjáték.2012. márc. 17. 19:29
1/2 anonim válasza:
úúú erre én is emléxem régen én is kerestem...
Aztán feljutnak a felszínre találnak egy házat egy idősebb emberrel, kiderül h nem szennyezet a levegő, és 2 nő is kimegy utánuk h el akarják kapni őket, de ott maradnak 4 en a házban, dugnak meg minden és a végén a sajtá hímivarsejtjeikkel termékenyítik meg a nőket vagy mi és fiúk is születnek...
óóó f@szom nem tudom..
2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam,nagy film!! SZEXMISSZIÓ a címe :)
2012. márc. 18. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!