Barátok közt! Ez melyik részben volt?
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek! Hol lehetne megnéznem?PLEASE!!!2012. márc. 15. 13:17
1/9 anonim válasza:
Mit értesz "Ez" alatt? Mivel semmit nem írtál arról, amit konkrétan meg akarsz nézni, nem tudok válaszolni. Ha leírod, mit keresel, akkor esetleg.. kicsit pontosítsunk, ha lehet.
3/9 anonim válasza:
Van 6000része a bknak , kb fél vagy 1 éve lehetett.
4/9 anonim válasza:
Húha, hát nekem baromira kimaradt ez a rész. Nem nézem különben rendszeresen a sorozatot, csak időszakosan, például mostanában is szoktam nézni. De erre egyáltalán nem emlékszek. Ha mázlid van, akkor erre téved egy hiteles BK-rajongó, aki vágja, hogy mi mikor történt. De szerintem az lenne a legjobb, ha írnál egy e-mailt az RTL-nek, konkrétan a Barátok köztnek, a honlapjukon biztosan van valami elérhetőség. Ha mindenáron szeretnéd megtudni, hányadik részben játszódik ez a jelenet, szerintem úgy jársz a legjobban, ha írsz nekik.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet ,hogy írok nekik... De azért még írhatnának mások is!
2012. márc. 15. 19:54
6/9 anonim válasza:
Azt rtlmost.hu oldalon, ha regisztrálsz, kb. 2009 őszétől kezdve fent vannak a részek. Úgy a Magdi néni halála utáni időszaktól. Erre én is az elmúlt napokban találtam rá véletlenül. Ajánlom!
7/9 anonim válasza:
Ezt a részt én sem láttam. azóta megtaláltad már? Esetleg meg tudod mondani mikor adták le a tévében vagy hányadik rész ez?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, még sajnos nem találtam meg! Majd írok ha megtalálom! Az a baj, hogy sok időbe telik!
2012. ápr. 5. 09:34
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!