(nana) az animeben nana (oosaki) meghal?
Figyelt kérdés
Nekem azt mesélték a barátaim hogy öngyilkos lesz? (ennek nincs értelme) ezért már többször láttam az utolsó részt ,és sZtem nem hal meg vagy csak én vok ilyen hülye és hiszékeny?2012. márc. 13. 06:42
1/9 anonim válasza:
Tudtomal a mangában nem hal meg..
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vok húlye kösz!! :)
Megnyugodtam!
2012. márc. 13. 22:12
3/9 Ayame707 válasza:
Én azt hallottam, hogy Ren fog meghalni... Drog vagy mi miatt vagy elütik... Valami ilyesmit.. Nem tudom, szerintem még csak nem is utalnak rá az első évadban, h szedne valamit.. szóval szerintem nem igazán realisztikus...
4/9 A kérdező kommentje:
Én csak azért gondoltam ezt mert az évad végére Nananak rohamai vannak, és sZtem kezdkicsit megőrülni (ez a szó kicsit durvábban hangzik mint amire gondolok!) ... Ráadásul a végén nincs is benne és azt mondják hogy Ren mos vele van (ezért késik ) akkor a temetőben van! (gondolom én!)
2012. ápr. 3. 06:46
5/9 anonim válasza:
------------------------Spoiler!!!!----------------------
Ren meghalt mangában.Csak ugye animét befejezték.Ren sokat szenvedett és drogozott,autóval ment miközben egy fekete macskára azthitte Nana,próbált megállni fékezni majd puff,és ott a baleset.. :) Nanáról nem tudom,mert ugye manga szünetel,eddig nem halt meg.
6/9 A kérdező kommentje:
Jó ok! ^^'
2012. ápr. 4. 06:46
7/9 Ayame707 válasza:
ÓÓÓ nemár....!! Ren akkor tényleg meghal??? Hát kár érte... Reménykedtem benne, hogy feldobják a 2. évadot, egy pici Nanaval vagy egy pici Renel... De akkor sajna nem... :/
Hachit idézve *Ez ám a sokk...*
8/9 anonim válasza:
spoileres vagyok :)
Találtam nektek egy részletesebb leirást,mert lehet én nem fogalmaztam meg olyan jól,de lényeg benne volt :D saját felelősségre,spoiler tartalom!!
9/9 Ayame707 válasza:
:"( Ó te jó ég.... Neeee.... Ren volt az egyik kedvenc szereplőm... :'( Ez nagyon kegyetlen húzás volt Yazawa!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!