Miről fog szólni az Rtl klub új sorozata amibe szereplőket keresnek?
Figyelt kérdés
Jó pár napja reklámozzák a tv-ben a
www.rtlklub.hu/szereplo oldalt ahová amatőröket keresnek az új sorozatba. Ha tudja valaki miről fog szólni a sorozat akkor írja le. Köszi.
2012. márc. 12. 19:57
1/10 anonim válasza:
Ha a hivatalos közzétevő sem árulja el, hogy mi az, itt sem fogja senki tudni, akárhányszor kérdezi meg valaki.
(Hiszen miért is tudná bárki aki nem kompetens ember?)
"a csatorna nem kívánta elmondani, miféle szériáról van szó"
2/10 anonim válasza:
Nagy a titkolózás. Bár elég nagy a jelentkezők száma. Bár nyilván a fele poénból küldte el, de a végére lesz 5-6ezer ember, akit valóban érdekel a dolog, és el is megy majd a castingra.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért. :)
Ha megtudnátok esetleg vmit akkor kérlek írjátok majd le.^^
2012. márc. 14. 14:48
4/10 Kóródi Vanda válasza:
aki erről tud valamit az úgyse mondja el mert nem lehet..:):/én már voltam a castingon...
5/10 anonim válasza:
Bocsi, de nem hiszem, hogy nem lehet elmondani semmit. Pl. mikor jelentkeztél, mennyi napra rá hívtak, egyáltalán hova kellett menni...
6/10 Kóródi Vanda válasza:
szia!a kérdező azt kérdezte h miről fog szólni az új sorozat..;)aki még nm volt castingon az nmtudja..aki volt az meg nem mondhatja el...nem azt kérdezte h hol volt a casting v ilyesmi..
7/10 Kóródi Vanda válasza:
jaa..és engem másnap már hívtak..de ezt már írtam.;)
8/10 anonim válasza:
Lécci, meg kellett esküdni h nem mondod el?
9/10 anonim válasza:
Nem esküdni kell, hanem szerződést aláírni. Biztos van akkora kötbér, amennyi terhe alatt nem beszél senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!