Mi lehet ennek a filmek a címe?
Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt láttam a tv2-n vagy az RTLklub-on. Sajnos nincs róla sok információm, mert csak "úgy" kapcsoltam oda. A részlet, amire emlékszek belőle az az, hogy két (vagy 3) csaj csatlakozni szeretne egy (talán) póker klubhoz, vagy valami szerencsejátékos férfi csapathoz akik emlékeim szerint mexikóiak vagy spanyolok vagy valami spanyol nyelvezetű muksók. Nem örülnek neki, hogy a csajok csatlakozni szeretnének és feltételeket szabnak, az egyik az, hogy a fő muksó dob egy-egy számot dobókockával, és amilyen számot dobott, annyi hapsival kell a csajoknak lefeküdni a bandából. Az egyik csaj 1-et dob, a másik talán 3at, aztán végül nem csatlakoznak, mert amelyik csaj 3at dobott, nem tudja végigcsinálni. Na hát nagyjából ennyi emlékem van róla, de nagyon szeretném megtalálni, mert arra viszont emlékszem hogy nagyon tetszett a film. Ha jól emlékszem egy szavas volt a címe.2012. márc. 3. 03:39
3/4 A kérdező kommentje:
Fúú nagyon szépen köszönöm!!! Az Amok lesz az :)) amint megláttam a címét eszembe is jutott! Ha lehetne egymás után 3x érktékelném a válaszod pozitívra
2012. ápr. 12. 23:40
4/4 anonim válasza:
Igazán nincsmit.
:-)
Nekem is tetszett a film
Anne Hathaway jól játszik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!