Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmek?

Mi a címe ennek a filmek?

Figyelt kérdés

Régen láttam, és már nem emlékszem a címére. Nem az alien vs predator vagy az alien vagy a predator című filmekre gondolok:

Asszem 1998-as a film. Az északi sarkon találnak egy jégbe fagyott tartályt. A tartályba egy idegen lényt zárnak. Folyamatosan sugároz valami jelet. Éppen mikor megfejtik a kódot, amiben olyasmi szerepel, hogy nem szabad kinyitni, kinyitják a koporsót. Egy szörny tűnik elő, aki megfertőzi az embereket. Az egyik fele egyszerűen elrohad az embereknek. A másik fele kiakar jutni a felszínre. De rájönnek, hogy nem lehet, mert bár nem haltak meg, megfertőződtek és az embereket megölnék. Azután földönkívűli hajók jönnek, akik elviszik őket. Valaki ismeri a film címét?

2011. okt. 7. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az Alien Hunter - [link]
2011. okt. 7. 22:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz!! Ez az !! Éljen... Mindjárt megnézem. Tök klassz. Egyszer 10 évesen néztem meg, és egy hétig rémálmaim voltak. Most megnézzük, hogy lesz-e még:)
2011. okt. 8. 22:50
 3/3 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ, és nem tudod, honnan lehetne letölteni magyarul? Nem találom:::....
2011. okt. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!