Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » RTL klub új sorozatot indít...

RTL klub új sorozatot indít ehhez keres szereplőket. Mi lehet ez? Hallottál már róla?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én szegedi vagyok, de én jobban örülnék ha még a tavasszal lenne:)
2012. márc. 11. 14:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Valóban kevés adatok kellett megadni, bár volt lehetőség kép és videó feltöltésére is, szóval mindenki annyit mutatott meg magából, amennyit akart. Én is jelentkeztem, kíváncsi vagyok mi lesz ez a sorozat.
2012. márc. 12. 06:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy websorozat, tudjátok, mint a TV2-nél a Gimi.
2012. márc. 12. 06:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem fog nyárra esni. Ezt még április elején lerendezik legkésőbb.
2012. márc. 12. 08:05
 15/21 anonim válasza:
Ezt honnan tudod?? Csak érdekelne, hogy hol vannak ilyen információk... Mert én sehol nem találok semmit...
2012. márc. 18. 22:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Nem voltak konkrét infók, de nyilván nem hirdetik meg március elején a dolgot, ha a konkrét castingra csak hónapokkal később kerül sor. Akkor még nem is beszéltünk a forgatásról. Az RTL2-ről pedig nagyon régóta beszélnek, oda is kell egy napi sorozat. Nyilván amikor az beindul, indul ez is. Ez pedig ősz. Addigra már kész részeknek kell lennie.
2012. márc. 20. 18:12
 17/21 anonim válasza:
Azért aki a visszaigazoló e-mail-en kívül kapott már más e-mailt az irja már ide .. :) Csak, mert jólenne már tudni, hogy mikor várható ez... Sztem egyébként nem lesz már április elején, végén se, mert mrá küldték volna akkor az e-mailt..
2012. márc. 26. 16:28
 18/21 anonim válasza:
itt egy kis infó: [link]
2012. máj. 10. 18:22
 19/21 Kismacsek11 válasza:
Én is jelentkeztem, engem fel is hívtak...a Gyanú árnyékában című kimagaslóan értelmes műsorba válogatnak szereplőket...:(
2012. nov. 3. 22:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Kismacsek, köszi az infót:) én gondoltam, hogy erre kereshetnek embereket, azért nem is próbálkoztam vele..

meg felmerült még bennem, hátha az rtl2n indul új sorozat a BK-hoz hasonlóan, de akkor nem:(

fizetnének amúgy a szereplésért, erről mondtak valamit?

2012. nov. 5. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!