Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a horror film?

Simulacraz kérdése:

Melyik ez a horror film?

Figyelt kérdés
Az alap sztori elvileg annyi, hogy van 1 pár, a csaj zombi a srác normális, a srác apja rendőrszerűség, a végén már nem tudnak már mit kezdeni a zombikkal, ezért vmi helyre bezárják őket, a srác ki akarja menteni a csajt onnét, de ő is megfertőződik, ezért ő is ottmarad, apja ki akarja őt onnét hozni, de nem hagyja, a srác maga zárja be a helyet ahova ezeket a zombikat száműzték és vmi kemencében v vmi hasonlóban a csajszival bemennek azt elégetik magukat. A sztori valami ilyesmi, sajnos nem láttam végig a filmet, illetve ez jó 10 éve ment tv-ben. Ha valaki tudja, mi lehet, légyszi segítsen:) előre is köszi
2012. márc. 4. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ezt a filmet kerestem évekig, aztán itt segítettek nekem is megtalálni ;)

Az élőholtak visszatérnek 3. egyébként.

2012. márc. 5. 01:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez volt az:)
2012. márc. 5. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen, én is nagyon örültem neki, mikor megtaláltam =)
2012. márc. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!