Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a címe annak a...

Mi lehet a címe annak a mesének, ami majdnem ugyanolyan mint a szépség és a szörnyeteg?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy van benne egy szörny, aki fogolyként ott tart a házában egy szép lányt. A szörnyetegnek van egy rózsáskertje, amit gondoznia kell, mert ha a rózsák elhervadnak, akkor ő is haldokolni kezd.
2012. márc. 4. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is Szépség és a szörnyeteg, csak más verzió. Nem volt a csajnak véletlenül két testvére?
2012. márc. 4. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
2012. márc. 4. 15:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez tényleg egy másik verzió volt. A testvérekre külön nem emlékszem, de mintha rémlene valami. Meg mintha az elején lett volna valami hóvihar is...Te nem emlékszel még valamire belőle??
2012. márc. 4. 20:58
 4/7 anonim válasza:
Lehet hogy Simsala grimm-ben láttad.
2012. jún. 28. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
nem nagyon emlékszem rá sajnos,nekem VHS-en volt meg és a borítóján ott volt a szépség és a szörny persze teljesen más verzióban mint a disneys, de a hóvihar ismerős nekem is. talán az apjuk beteg lett, ilyesmire is mintha emlékeznék
2012. jún. 29. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez azt azt hiszem! legalábbis úgy emlékszem nekem ez van meg

2012. jún. 29. 12:13
 7/7 anonim válasza:
tudom már vagy 2 éves kérdés :( de pont nekemis a napokban jutott eszembe hogy úgy megnézném esetleg azóta nem sikerült kideríteni?
2014. máj. 22. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!