Ryan Dunn nélkül lehet ugyanolyan a Jackass?
Figyelt kérdés
készül új rész egyáltalán ?
és szórakoztathatnak ugyanúgy Ryan nélkül..?
2012. márc. 3. 18:48
1/5 anonim válasza:
Egy darabig nem fog készülni új rész. Az is meglehet, hogy abbahagyják. Ha mégsem akkor kiadnak egy részt/filmet Ryan emlékére és utánna fejezik be. De mondjuk az utóbbi a legvalószínűbb szerintem...
2/5 anonim válasza:
Persze, akármilyen jófej ember is volt, azért nem ő volt mindennek a központja, szóval ha a többi embernek van hozzá kedve, akkor a nézőknek ugyanolyan élvezhető lesz bármelyik Jackass film.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nem is arra gondoltam hogy minden körülötte forog, de a barátjuk veszett el, és nekem valahogy egy-egy poénnál, vagy a legnagyobb röhögésnél lehet beugrana ő, és akkor mindjárt nem olyan vicces..:/
2012. márc. 3. 22:44
4/5 anonim válasza:
Ha lesz is új rész, akkor sem lesz már ugyanaz, mivel Ryan hiánya jut eszükbe majd a Jackass forgatásnál is, és már nem ugyanaz a kedv akkor. R.I.P Dunn
5/5 anonim válasza:
A kérdés az, hogy Ryan nélkül lesz e még Jackass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!