Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vígjátékos sorozatok alá...

A vígjátékos sorozatok alá minek raknak röhögést? Hogy tudják az emberek mikor kell nevetni? :D

Figyelt kérdés

pl.:egy rém rendes család

agymenők

stb.

ilyen erőltetett humoros(nak szánt) sorozatok alatt röhögéseket raknak . Csak engem idegesít ?

2012. febr. 29. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
hogy az emberek tuják mit szánnak poénnak, mit nem,mielőtt azon kezdenének röhögni micsoda szar
2012. febr. 29. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Többkamerás szitkomoknál ez elterjedt szokás, az okát nem tudom (azon kívül, hogy tudják mikor kelljen nevetni, de ha vicces akkor amúgy is nevetnek).

Amúgy láttam már olyan sorozatot, ami magyarul vagy angolul néztem, ott volt aláröhögés, aztán néztem a másik nyelven, ott nem volt, és nem is tetszett annyira, már úgy hozzászoktam, kellett.

2012. febr. 29. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert ezeket élő közönség előtt vették fel, és a nézők nevettek az adott jeleneten.
2012. febr. 29. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző:

ugye ezt te sem hiszed el?

Mármint van pár sorozat, amit tényleg élő közönség előtt vesznek fel (de a nevetést ki tudnák vágni, ha akarnák), de azoknál pl. a nem közönség előtt felvett jelenetekhez is vágnak be röhögést.

Illetve kevés sorozat az, amit tényleg közönség előtt vesznek fel, ami nevetést meg alávágnak kb 30-40 éve vették fel.

2012. febr. 29. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Biztos vannak olyan sorozatok is ami alá benyomják csak a röhögést, de aminek van élő felvétele annak nyoma is van(jegyeladások, stb.) Engem annyira nem érdekel, hogy utánajárjak, ha téged mégis érdekel annyira hát hajrá. De kint eléggé megvan ennek a kultúrája.

2012. márc. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!