Nem rohadtul idegesítő a BK-ben Zsófi viselkedése?
Figyelt kérdés
Ki van nyalva a s*gge, egy eltartott, elkényeztetett kis r*ibanc, még véletlenül sem dolgozna, vagy tenne bármit is a fennmaradásuk érdekében. Állandóan vásárolgat, szórja a pénzt, és arany élete van (bár ezt a semmittevést nem tudom, hogy lehet hosszútávon bírni). Tudom, ez csak egy sorozat, de annyira hihetetlenül irritál:D2012. febr. 28. 08:27
1/5 anonim válasza:
én is eltartanám ha minden nap kétszer megdughatnám.
2/5 anonim válasza:
Az Ő helyében én is egész nap vásárolgatnék az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!Leszarnám, hogy ki-mit gondol rólam.Bárcsak annyi ruhát vehetnék, mint ő.Én egy év alatt nem tudok annyit, mint ő egy hét alatt.
Persze ez csak egy szerep:)
3/5 anonim válasza:
> Tudom, ez csak egy sorozat, de annyira hihetetlenül irritál:D
Akkor ne nézd. Probléma megoldva... :)
4/5 anonim válasza:
Minden esetre a film tökéletesen bemutatja a zsarnok, nyomorék főnök és semmirekellő párjának életét.Az igazán dühítő az, hogy ilyenekből sok van a valóságban is.
Főnök gátlástalanul nyerészkedik, zsarolja, megfélemlíti, alulfizeti az alkalmazottakat, hogy eltartson egy semmirekellőt, aki vígan élősködik!
5/5 anonim válasza:
Egész bk idegesítő...
Amugy a zsófi is szinés .. pont az elkényeztetett kis r*ibancot jácca ahogy te irtad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!