Múltkor láttam egy sorozatot a viasat3-on, ami arról szólt hogy az emberek milyen különböző módokon halhatnak meg. (többnyire vicces) Melyik lehet ez a sorozat? Továbbiak lent
Például volt egy olyan hogy egy nő épp horgászott, mikor fogott egy halat, amit nagyon nehezen, de kirántott. A végén pedig belerepült a szájába, és a hal ilyen szálkás pikkelyű volt, szóval minél jobban húzta volna ki, annál jobban beleakadt a torkába, majd végül megfulladt.
A másik pedig amit láttam az volt, hogy egy ember éppen szabadult a börtönből, és első éjszakáját egy nővel töltötte volna az autóban, de jöttek a rendőrök, és volt nála egy paprikaspray. Azt mondta a nőnek hogy tegye el a paprikaspray-t, de a nő nem tette el, úgyhogy felnyomta magának a végbelébe. Aztán kötözködött az egyik rendőrrel, de a rendőr nekilökte az autónak és a paprikaspray hatásba lépett - felrobbant- és kimarta a végbelét, ott halt meg a helyszínen. Nagyon érdekelne hogy mi a sorozat címe, kérlek segítsetek !?
Igen, én a halál 1000 arca címen kerestem, azért nem találtam.
Köszönöm szépen :)
És a Vég állomás 5.-röl mi a véleményed...?? :DD
Ha már tetszenek az ilyenek! :DDD
1000 Ways To Die.S1E8 The Good, The Bad and the Dead.
Amit láttál a halasat az a Fin-Ished. A másik meg a paprikasprayes az a Butt Plugged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!