Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Múltkor láttam egy sorozatot...

Múltkor láttam egy sorozatot a viasat3-on, ami arról szólt hogy az emberek milyen különböző módokon halhatnak meg. (többnyire vicces) Melyik lehet ez a sorozat? Továbbiak lent

Figyelt kérdés

Például volt egy olyan hogy egy nő épp horgászott, mikor fogott egy halat, amit nagyon nehezen, de kirántott. A végén pedig belerepült a szájába, és a hal ilyen szálkás pikkelyű volt, szóval minél jobban húzta volna ki, annál jobban beleakadt a torkába, majd végül megfulladt.

A másik pedig amit láttam az volt, hogy egy ember éppen szabadult a börtönből, és első éjszakáját egy nővel töltötte volna az autóban, de jöttek a rendőrök, és volt nála egy paprikaspray. Azt mondta a nőnek hogy tegye el a paprikaspray-t, de a nő nem tette el, úgyhogy felnyomta magának a végbelébe. Aztán kötözködött az egyik rendőrrel, de a rendőr nekilökte az autónak és a paprikaspray hatásba lépett - felrobbant- és kimarta a végbelét, ott halt meg a helyszínen. Nagyon érdekelne hogy mi a sorozat címe, kérlek segítsetek !?

2012. febr. 26. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az 1000 Ways to Die lesz.
2012. febr. 26. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, én a halál 1000 arca címen kerestem, azért nem találtam.

Köszönöm szépen :)

2012. márc. 2. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:

És a Vég állomás 5.-röl mi a véleményed...?? :DD

Ha már tetszenek az ilyenek! :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=TDyztCJJF_Q

2012. márc. 8. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Jézusom, jézusom, jézusom már az előzetestől is szívrohamot kaptam :D
2012. márc. 10. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
:""D
2012. márc. 10. 19:19
 6/6 anonim válasza:

1000 Ways To Die.S1E8 The Good, The Bad and the Dead.

Amit láttál a halasat az a Fin-Ished. A másik meg a paprikasprayes az a Butt Plugged.

2013. aug. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!