VV Attila vs VV Csaba vs VV Seherezádé?
Szerintetek ki nyeri a játékot? Vagy legalábbis ki kéne?
Akit szeretnék: VV Csabi
Aki megnyeri: VV Attila
Attilának drukkolok,de szerintem a Csaba fog nyerni.Nem tudom mit szerenek rajta már a 2. helyet is túlzásnak érzem h elérte.
Vegetálni én is bemehettem volna a villába...ennyi!!!
Hajrá ATTILA!!!!
"Jerzy az egy rossz b**i volt kb. 100 szóból álló szókinccsel, nulla személyiséggel Alekosz pedig művelt, humoros és szórakoztató. Úgyhogy szerintem az igazságos volt..."
Szánalmas... Még, hogy Jerzy egy ***, 100 szós szókincs, nulla személyiség. Alekosz művelt, humoros és szórakoztató? Inkább fordítva. Alekoszon nem lehetett semmit röhögni vagy szórakozni, ha mondott valami ál-vicceset, akkor is csak néztem, és nagyon szánalmasnak tartottam. Jerzy egy kedvelt személyiség, humoros, szórakoztató és szép. Alekoszra illik a kategóriája, mert az biztos, hogy folyton okoskodik az Okostojás.
Alekosz=Attila
Szánalmasak ugyanúgy mindketten... Attila nem érdemelte meg a fődíjat, Csaba kellett volna nyerjen...
Jerzy nem volt himringyó...
Esetleg Alekosz.
Becsapta az RTL-t, majd a TV2-t... egy normális ember nem tenne ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!