VV Attila vs VV Csaba vs VV Seherezádé?
Szerintetek ki nyeri a játékot? Vagy legalábbis ki kéne?
Akit szeretnék: VV Csabi
Aki megnyeri: VV Attila
sztem meg most Csaba nyer
bár egyiküket se szeretem
de valóban ha azt nézzük h ki vitte a hátán a játékot
az Attila volna
Ha azt nézzük ki az, aki miatt volt mit nézni az 5 (6) hónap alatt, akkor az Attila.
A konfliktusok, a poénok, a legnagyobb érzelmi viharok valahogy mindig vele voltak kapcsolatosak..
szóval nyerjen ő
Csaba az, akivel a kinti életben is könnyű lenne kijönni, ezért szimpatikus. Nem különc.
De magához a játékhoz nem tett hozzá sokat..
bár igazából ha belegondolok h 12 millió Ft, autó, lakás, luxusutazás..*-*
Egyik se érdemli..
De mivel valakinek nyerni kell.
Én úgy tartom máig is, hogy úgy Alekoszban, mint Attilában SEMMI szórakoztató sincs.
Például Jerzy szórakoztatóbb volt. Alekosz meg azzal az egyszerű képpel meg... nemtom. Úgy, én nem tartom őt viccesnek. Aki a villa szórakoztatója volt, az Cristofel.
Nem tudom. Én Alekoszt akkoriban bírtam, csak ne jött volna ki a villából! Ebből is látszik, hogy egy ilyen cirkuszban jó, de a való életben szánalmas.
Christofellel nekem az a bajom, hogy van az a szintű ostobaság, ami engem idegesít. Ő elérte azt a szintet. Pontosabban fogalmazva: nem érte el azt a szintet, hogy ne idegesítsen.
azért Attila jobb egy fokkal Alekosznál
Jerzy????
ha nem jött volna össze Gigivel nem is emlékeznék rá
Alekosz nem volt művelt
csak okoskodó
ennek ellenére ő érdemelte h nyerjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!