Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen anime a school days?

Ráka1314 kérdése:

Milyen anime a school days?

Figyelt kérdés
mármint a leírása kéne főleg arról ami a végén van
2012. febr. 20. 10:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
Utolsót adom Angel Beats vége leírhatatlan, amúgy School Days engem a végén nagyon ledöbbentett, mondhatni sokk ként ért (persze a jobbik értelemben mert egy teljesen nem várt befejezés ért engem) a zárójeles rész érvényes az Angel Beats-re is, mind a kettőt ajánlom, bár azért a két anime eléggé eltér egymástól a vége mind a kettőnek eléggé elgondolkodtató és megdöbbentő...néhol már sokkoló.
2012. febr. 21. 18:03
 12/15 A kérdező kommentje:
az angel beats-et nézem és nagyon jó kiváncsi vagyok a végére
2012. febr. 22. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha lányvagy akkor a végére készíts be egy 100as papirzsepit!
2012. febr. 22. 16:21
 14/15 A kérdező kommentje:
oké vettem :) fogok am is nagyon érzékeny vok
2012. febr. 23. 16:49
 15/15 anonim válasza:
Hát igen, jólteszed ha egy nagy csomag zsepit előkészítesz, mert én fiú létemre elsírtam magam rajta. Nekem a vége nem nagyon tetszik, dehát legalább nem a szokványos "Örökké éltek míg meg nem haltak" befejezés volt. Ja, és szerintem nézd végig, utálom az animet és végig néztem én is, az eleje unalmas volt, de utána tényleg feszültek lesznek a helyzetek. Remélem nem használod el az összes zsepit :D
2013. júl. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!