Milyen anime (rajzfimek) vannak még amik hasonlítanak a peach Girl-re, vagy Ouran High School Host Club-ra?
Fruit Basket
Fushigi Yuugi (már ha a férfihárem animére gondolsz)
Ezek nem szerelmi sokszögesek:
Kimi ni todoke
(Nagyon édes, bár kicsit lassú. Nem az a röhögős vígjáték, de nagyon aranyos. Ha valami pörgősebbre vársz, akkor inkább a 2. évadot nézd. Ez az anime inkább az érzelmekről szól, nekem kedvencem)
Kaichou Wa Maid-Sama
(Lehet rajta röhögni, és romantikus is)
Lovely Complex
(Szerintem hallottál már róla... Nagyon őrölt és vicces, nekem tetszett. + van magyar szinkron is hozzá) :)
Toradora!
(kicsit lassú, és nem biztos, hogy tetszene, de egy próbát megér. Ebben már kicsit kavarodnak a szerelmi szálak...)
Special A
(Szerintem tetszene, engem megfogott. Vicces és van benne szerelem is...)
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
(Röhögőgörcs veszély! Nekem nagyon tetszett, tök jó a hangulata. Néhol kicsit beteg, de ezért jó. Ha nem zavar, hogy a vége befejezetlen, akkor ajánlom figyelmedbe!)
B gata H kei
(Ez egy ecchi, de nem annyira durva... Meg itt már van egy adott "pár", és róluk szól. Hát nem is tudom...)
Aishiteruze Baby
(Itt már nem annyira a szerelem a fő téma, de azért aranyos)
Inu x Boku SS
(Na jó, ez teljesen más. Egy kisit fantasy, de nem vészesen. 2012-es, tehát még most megy, eddig magyar felirattal 6 rész van. Nem hiszem, hogy tetszene, de egy próbát megér. Szerintem jó: aranyos és vicces) ;)
Gakuen Alice
(Hát ez még gyerekekről szól, de van benne "romantika". Kicsit befejezetlen, és van benne pár fantasy dolog is.)
És még rengeteg van...
Ajánlom, hogy nézz körül ezen az oldalon (animeAddicts, mert itt van bőven!
Remélem tetszik valamelyik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!