Milyen Anime-k vannak amik hasonlítanak a Vampire Knight-hoz?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy vámpíros legyen és legyen benne szerelem.Ugyanis annyira sajnálom hogy csak 2évad van és jó lenne valami hasonlót nézni...2011. márc. 16. 19:10
1/6 anonim válasza:
Trinity Blood, Blood+
Ha pedig eltávolodunk a vámpír témától, mégtöbb.
2/6 anonim válasza:
Én a blood+-t javaslom. Bár az elejét el kell viselni, de utána nagyon jó. :D
Egy kis off; Zerot, Kanamet vagy Ichirut szereted jobban?:D
3/6 anonim válasza:
Rosario to vampire
egy kicsitt más de van benne vámpír is
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
19:44-es:Az elején nagyon Kaname ellenes voltam de már megértettem hogy mit is akar tulajdonképpen:) de valamiért Zerot szeretem jobban :D nem pont így kellet volna végződnie a történetnek szerintem...
2011. márc. 21. 17:18
5/6 anonim válasza:
Kérdező, teljesen egyetértek, az elején én is utáltam Kanamét. Aztán, valahogy a második évadban már kezdtem megszeretni... :D
6/6 anonim válasza:
Lemaradt:
A vége szörnyű lett... Jó, a manga folyamatban van, ezért le kellett zárni valahogy. De ez... Nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!