Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudom leszedni a Grimm...

Honnan tudom leszedni a Grimm c. sorozatot? Eddig két részt adtak le, de nincs hely, ahonnan lejön. Mióta megszűnt a sorozatokingyen. Org, nem találok rendes oldalt.

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Fura... Itt 11 rész van:

[link]

Ja, hogy magyarul/szinkronizálva? Akkor ez nem a te napod :)

(de nem is mondtad, hogy ez elvárás)

2012. febr. 19. 11:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, magyarul adtak le kettőt. A feliratos is megfelel.
2012. febr. 19. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg jó link. Végre egy jó oldal. Tudsz magyar letöltőoldalról, hasonlóról, mint a sorozatokingyen.org? Eddig minden link amit kaptam elavult, hibás, nem működik vagy megszűnt.
2012. febr. 19. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincsen kép, csak hang :(
2012. febr. 19. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem van hang. Olyan lejátszó kell ami kezeli a "komoly" formátumokat is. Pl SMPlayer, de a Media Player Classic is viszi az .mkv fájlokat.

Magyar sorozatos lapok pl az amit írtál te is csak .eu a vége. Igaz, hogy nem nagyon van szerintem frissítve mostanában, de ha régebbi szinkronos sori kell, akkor az egyik legjobb ami elérhető. Persze az összes Csillagkapu rész leszedése után lehet elfogult vagyok :)

2012. febr. 19. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
azaz kép és hang is van...
2012. febr. 19. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
A Media Player Classic sem viszi:(
2012. febr. 20. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
valamelyik codec, vagy codec pack kellhet mkv-hoz Classicban. Talán a Matroska? MIndenesetre szerintem egyszerűbb feldobni egy SMPlayert. Bár az is igaz, hogy ha jól telepíted, akkor az MPC is "mindent visz" :)
2012. febr. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!