SOROZATOKINGYEN. ORG. Valaki ismeri az új címüket?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 18:11
1/2 anonim válasza:
Az oldal megszűnt. Nincs új címük.
2/2 anonim válasza:
A Megaupload bezárása (lesittelték az üzemeltetőket, nagy balhé volt, FBI meg minden) miatt beijedt a többi ilyen oldal is pl. a Mediafire-n is letöröltek rengeteg mindent. Szinte az összes ilyen tárhelyen ez van most, oda a sok film, sorozat, könyv stb.
Emiatt nem volt értelme folytatni és nagyon sok oldal pl. a sorozatokingyen is megszűnt. Én ott voltam az utolsó napokban, elvileg nem kizárt folytatás - később. Ha elcsendesültek a dolgok, mert most nem is tudják, hová töltsenek fel stb.
Tehát nincs új címük. Volt megadva valami chat link az utolsó napokban, ahol addig is el lehet őket érni (nem letölteni, csak legalább beszélni pár emberrel, hogy esetleg mikor lesz újra működőképes az oldal), de most így hirtelen nem tudom a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!