VV Seherezádé vs. VV Kinga?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki nyeri a párbajt? VV Seherezádé vagy VV Kinga? Szerény véleményem szerint Seherezádé...2012. febr. 12. 11:15
1/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy Seherezádé nyeri meg.Kingánál jobban egy embert utáltak a nézők:Petit, ezért jött vissza ellene és most nagyon magabiztosnak érzi magát.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is így van...
Szerintem Kinga gyáva volt kihívni mondjuk akkorjában (amikor a kihívás volt) Seherezádét vagy mondjuk Verát, mert tudta, hogy veszíteni fog.
Péterrel szemben esetleg a villában Fecó, aki alul maradt volna.
2012. febr. 12. 11:54
3/8 anonim válasza:
Remélem igazatok lesz, de most eszembe jutott, hogy vv4 Évára is azt gondoltam, hogy utálják a nézők. Kinga és Éva viselkedése nagyon hasonló. Remélem nem ér minket meglepetés.
4/8 A kérdező kommentje:
Reméljük, nem lesz VV4 Évázás Kinga helyzetében.
2012. febr. 12. 12:35
5/8 A kérdező kommentje:
SEHEREZÁDÉ!!!
2012. febr. 14. 19:45
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem értek egyet...
VV4 Éva volt a legjobb mind az 5 Való Világot nézve, utánozhatatlan és felülmúlhatatlan volt...
Ezzel szembe Kinga egy hisztérikus hülye p*csa volt, össze sem hasonlítani a kettőt...
7/8 anonim válasza:
Sokkal inkább Vera hasonlít VV4 Évára, ezért is drukkolok neki... <3
8/8 anonim válasza:
Sajnos a szürke, sótlan Serike nyert.
Úgy veszem észre, az emberek nem vevők az egyéniségekre.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!