A "Doctor Who" cimu sorozatban mi doctor igazi neve?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 20:44
1/7 anonim válasza:
Nincs neve .
Ha a szinészre gondolsz aki jártsza: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a szineszekre gondolok , akik jatszak , hanem az o igazi nevere. es biztosan van neki mert az egyik csajnak megmondta .
2012. febr. 13. 11:02
3/7 anonim válasza:
Ugyebár a Doctor neve az egyik legfontosabb titok az univerzumban, és a válasz A Kérdésre (Doctor Who?). Valószínüleg a választ megkapjuk az elkövetkező évadok valamelyikében, de addig is a Doctor igazi neve a következő:
Chrístõdavõreendiamondhærtmallõupdrac39;firedelúnmiancuimhne de Lœngbærrow
Bár őszintén én sokkal jobban örülnék 42-nek.
4/7 anonim válasza:
ha megtudjuk az spoiler, már maga a film címe is az, hogy: ki vagy doki, akkor valszeg a sorozatban nem fogjuk megtudni, hogy mi az igazi neve, ha majd néhány év múlva befejezik a sorozatot, akkor az utolsó mondat szinte tuti ez lesz
- az én nevem .....
5/7 anonim válasza:
előzző vagyok.... nah és akkor fogjuk megtudni a nevét, bár azzal már semmit sem érünk...
6/7 anonim válasza:
Nem tudjuk és nagy valószínűséggel nem is fogjuk megtudni, hiszen akkor értelmét vesztené a sorozat címe
7/7 anonim válasza:
Ezt még azok sem tudják, akik csinálják a sorozatot.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!