Sikoly c. filmet ajánljátok? (16 éves lány)
Figyelt kérdés
Ma lesz a Sikoly a Viasat3-an és nem tudom mennyire nekem való. Véleményeket is írjatok légyszi! És esetleg példa hasonló filmre mint a Sikoly?2012. febr. 10. 19:43
1/9 anonim válasza:
Szerintem "aranyos" tinifilm! :) Barátnővel vagy a barátoddal simán. Jó szórakozást! (Egyedül se nagy para amúgy, de jobb ha van kihez odabújni)
2/9 anonim válasza:
Tipikus tini-horror :) Nem rossz amúgy, szerintem én is nézni fogom :D
3/9 anonim válasza:
Hát, szerintem elég gagyi film.
4/9 anonim válasza:
Nekem a kedvenc horrorfilmem. Nem tipikus. Amolyan véres paródiája magának a műfajnak. Érdemes megnézni a folytatásokat is.
5/9 anonim válasza:
Simán , semmi ilyesztő nincs benne , sima gyilkosos horror..
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! Eléggé tetszett a film. Egyedül néztem,de annyira mégsem volt ijesztő,nekem pont jó volt :)
2012. febr. 11. 17:09
7/9 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok, és a tököm ki van a sikollyal, mert vagy 4-szer láttam, a sikoly 4-et egyszer, 2-t és a 3-at próbálom beszerezni, nem nagy cucc, nyugodtan nézheted máskor is, ha én néztem
8/9 anonim válasza:
még 10 évesen estimeseként elment volna de 16 évesen már elég cinkes
9/9 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok de már láttam a
Rémálom az elm utcában
Sikoly
Odaát 1.-2.-3. évad
Ezüst pisztolygolyó
és még mindig élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!