11/20 anonim válasza:
El kell keserítselek de ez a mangából van...
12/20 anonim válasza:
Van is!!!! Japánban... Magyar felirattal 2012 év végére, szinkronnal tavasz végére és nyár elejére lesz megcsinálva, ha jól tudom. ( az információért az író semmiféle felelősséget nem vállal! Jelenleg 88 %-ban igaz, lehet, hogy később már nem lesz az! Kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét!) :D Pápá!
13/20 anonim válasza:
Én annak idején azt olvastam, hogy 2013. szeptemberére jön ki a 3. évad :)
14/20 anonim válasza:
Ide nézetek!! Találtam egy vidit amit idén februárban tettek fel...
http://www.youtube.com/watch?v=V6QrILYb0zw
mindenképp nézzétek meg...
15/20 barbi0220 válasza:
Elvileg lesz most csak ennyit tudok bocsi.
16/20 anonim válasza:
Remélem lesz.Imádom ezt az animét *-*
18/20 anonim válasza:
olvastam valahol h 3 évad idén augusztusba fogják ki adni és az opening-ét (hivatalos) is ki rakták
19/20 anonim válasza:
lehet tudni valamit már a 3.ik évadról?
20/20 anonim válasza:
Be sincs jelentve hogy jönne. És nem is fog elég valószínű, a mangája már évek óta véget ért azóta sincs semmi hivatalos róla. Az hogy pár fan kitalálja hogy majd jön attól még nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!