1/20 anonim válasza:
Ez irtó jó kérdés, engem is érdekel. (Bocsi hogy nem tudtam válaszolni)
2/20 anonim válasza:
Nincs róla hír, régen pedig azt erősítették meg, hogy nem akarnak még egy évadot készíteni, kettő lesz összesen.
3/20 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nem lesz. Személy szerint nem is bánom:D
4/20 anonim válasza:
Tudtomal nem .
Rosario to Vampire 3.évadnak amugyis jobban örülnék és az megy is mangában :)
5/20 anonim válasza:
Vampire Knight-ból két sorozat van két külön címmel. (Ami új címet kap, az nem évad.) Valószínűleg akkor lesz 3. sorozat, ha véget ér a manga és látnak benne sikert. De tényleg nincs megerősítve. (Ezért sem évad, hiszen ami eddig van, az be van fejezve. Akárhogyan is van befejezve, és akármi is a helyzet a mangával.)
6/20 anonim válasza:
nem lesz 3. évad
nem jelent meg egy bizonyos szereplő és ez miatt
7/20 anonim válasza:
hát én ugy tudom hogy lesz...méghozzá ezzel a névvel vampire knight destiny
8/20 anonim válasza:
Háát én szerintem nemlesz mondjuk énnekem mindegy is mert én a mangával maximális szinten elvagyok .:D
De annyit Tudok erről a "csináljunk 3.évadot" dologról hogy azt Váltig állítgatták hogy a 3.évad Kijön (legalábbis Japánban) 2012 tavaszán... nemtudom hogy ott mit jelent a tavasz de itt már javában zajlik...
Szóval vagy stílusosan késleltetik a dolgot vagy nem is lesz...Ez a nagy szituációó :S :D
9/20 anonim válasza:
ÉN úgy tudom hogy lesz és én is úgy tudom hogy Vampire knight destiny lesz!!!!!:) És nagyon is remélem hogy lesz is!!
10/20 encii3 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=mibPP0ZEM8w
Ezt a vidit találtam youtube-n és akkor kell lennie 3. évad nak én nagyon szeretném ha lenne és magyar szinkronos lenne *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!