A ki vagy doki? -ban a 11-edik doktort lelőtte River Song, és mikor regenerálódott volna akkor is lelőtte. Meghalt a doktor?
Tennant jobb de kell ismerni Smith még őrültebb :P
és valljuk be a csokornyakkendő a legmenőbb ruhabarab :P
nekem igazából Tennant is tetszett meg Matt is!
Matt igazából a 6. évadba kedveltem meg, mint Doktort, és amikor mindent megtesz, hogy megtalálja Rivert. Na igen:) végig néztem az évadot, és alig várom ősszel a következőt.
jahm Matt 6. évadban nagyobbat alakit mint az 5.ben
de az 5x12 Az albérlőben a zuhany alatt meg szegény csáv lakásán XD kéész
de Tennant nekem túlzottan összeforrt a Doktor szerepével
mint a régi sorozatban Sarah Jane az utitárséval :)
Nem, nem hal meg, mint még sokan elmondták. :)
Őszintén szólva amikor belekezdtem az utolsó rész nézésébe a hatodik évadból, előre belekukkintottam a hetedik évad első részébe. Örömmel láttam, hogy ott él és virul a doctor, tehát megnyugodva néztem végig a hatodik évad utolsó részét. Kicsit lelőttem a poént, de na. Nem bírtam. :D
Amúgy ha már ez a téma, nem tud valaki valamit a hetedik évadról? Hol elérhető online, felirattal? Csak az első részét találtam meg. :S Ha valaki tud valamit, megdobna egy privát üzenettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!