Az 1996-os Dr. Who fáááájóó szívvel, de folytatásnak tudhatjuk be, egy irdatlan szar, és a fél történetet felborító történettel... A színész jó volt, a steampunk tardis jó volt...
Khöm... mindegy... szóval folytatás...
a 63-as részek pedig... pfff.... részleteket találsz... vagy rádiójátékokat..
2012. jan. 24. 15:26
2/11 ravolox válasza:
persze.a film a sorozat folytatása volt a 8. Doctorral(ez az 1etlen 8. Doctoros epizód/film)
2012. jan. 25. 20:52
3/11 anonim válasza:
nekem nincs semmi bajom az 1996-os ki vagy doki filmmel.Csak egy apróságot elfelejtettek megmagyarázni.Hogy a jó égbe maradhat életben a mester,hiszen őt a TARDIS magába szippantotta.Erre 2005-ben újra felbukkan.Elnézést de ez egy ici-picit zavaros
2012. ápr. 28. 20:42
4/11 anonim válasza:
nem vagyok mindenttudó,de ha engem kérdezel akkor a mesterben volt annyi ravaszság hogy maga után hadjon valamit,mármint az utópiába kiderült hogy nagyonis él.a dobok hangjában meg az hogy kisbabaként találtak rá.no most a harmónia szeme a 96-os filmben ugyebár elnyelte őt.ebből kifolyólag fizikai képtelenség hogy kiszabaduljon.csakhogy itt jön a csavar.a mester egy időlord.és elvileg a TARDIS is a Galifrey-ről származik.tehát nem tartom lehetetlennek hogy kiszabaduljon a Tardis fogságából.vagy amikor a 8-dik doki regenerálódott,akkor is esélyes volt a szabadulás,hiszen a TARDIS is regenerálódott és a harmónia szeme valószinűleg eltűnt,mert az új sorozatban már emlitést se tesznek róla.legalábbis szerintem ez az egyetlen kézzelfogható,logikus válasz
2012. júl. 28. 19:24
5/11 Gőte válasza:
Utóbbi... A Harmónia Szeme egyenlő a TARDIS szívével, ami a sorozatban a konzol belsejében van... Nem tűnt el, csak a holywood-i barátaink átkeresztelték. Rejtély megoldva...
2012. aug. 2. 19:34
6/11 A kérdező kommentje:
holiwood? elvagy te tevedve draga baratom.
2012. aug. 5. 05:46
7/11 Gőte válasza:
Ömm.. Hát... Gondolom, én hülye, hogy nem pont ott...
De... Minek után eddig csak az amerikai filmben nevezték a TARDIS szívét a Harmónia Szemének, szerintem nem vagyok annyira eltévedve... Deeeeee.. nem kötekszem...
2012. aug. 10. 00:39
8/11 anonim válasza:
Folytatás. A klasszikus sorozat az első hét Doktor kalandjait meséli el, a tévéfilm a nyolcadik Doktor első kalandját, 2005-ben pedig átmenet nélkül a Kilencedik Doktorral folytatják, majd Tizedik, Tizenegyedik és most ért a történet a Tizenkettedikhez. Közben azért kiderül, hogy mi történt a Nyolcassal.
A '96-os filmben szerintem rendben lenne a történet, a színészek, csak nem egy Terminátor-fant kellet volna rendezőnek választani. Mondjuk én csak az új sorozatot ismerem, a régi fényében lehet, hogy nekem sem jönne be a film. (Azóta egyébként a Harmónia Szeme felbukkant a sorozatban is)
A Mester elmondja, hogyan tért vissza: az időurak támasztották fel, hogy harcoljon az Időháborúban. Rassilonnak is ők adtak valószínűleg új testet, mivel a klasszikus szériában ő csak egy testetlen szellem volt az éterben.
2014. jún. 21. 22:23
9/11 anonim válasza:
Ja, ami kimaradt: bár folytatás, nem kell megnézni a 26 évadnyi klasszikus sorozatot, hogy értsd a tévéfilmet, bőven elég, ha tudod az alapokat. (Ki a Doktor [;)], ki a Mester, mi a TARDIS, mi a regeneráció, stb.) Ezeknek két perc alatt utána lehet nézni a neten, de a 2005 utáni évadokból is világosan kiderül minden.
2014. jún. 23. 00:12
10/11 anonim válasza:
Amerikaiak is benne voltak a film készítésében. Egyszerűen nem tudnak filmet készíteni. Egy kezemen meg tudom számolni, hány amerikai film tetszett az elmúlt 10 évben, annyira, hogy jobb volt mint egy angol film.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!