A Higurasahi No naku Koro Ni -nek hány évada van?
Figyelt kérdés
mert tudom h van Rei és Kai de melyik hanyadik? :I2012. jan. 22. 17:48
1/13 anonim válasza:
ez a kettő van... illetve van még egy 3 részes OVA és ha jol tudom van belőle live and action is
2/13 anonim válasza:
pontosabban van a Higurasahi No naku Koro Ni az első évad a Higurasahi No naku Koro Ni Kai a második évad és a Rei az Ova
3/13 A kérdező kommentje:
akkor az első évad a higurashi no naku koro ni a második a higurashi no naku koro ni kai a harmadik a higurashi no naku koro ni rei ?*-*
2012. jan. 22. 18:03
4/13 anonim válasza:
előző kettő vagyok.. a rei az nem évad, csak egy 3 részes Ova (original video animation), de most olvastam wikipedián, hogy 2011ben kiadtak még egy Ova sorozatot Higurashi no Naku Koro ni Kira néven. de lényegében nem sok különbség van a dolgokban én pl anno a 2. évaddal kezdtem e nézni és csak annyi volt hogy egy két dolgot nem értettem, utána jöttem rá hogy az a második évad lenne :D de az OVa-t mindenképpen a máosodik évad után nézd (mert a 2. Ova a második évaddal kapcsolatos)
5/13 anonim válasza:
Higurashi No Naku Koro Ni
Higurashi No naku Koro Ni Kai
Higurashi No Naku Koro Ni Rei
Higurashi No Naku Koro Ni Kira
6/13 anonim válasza:
Ezek külön sorozatok, mivel különböző címeket is kaptak. A második TV-sorozat a "Higurashi no Naku Koro ni: Kai". (Magyarul "Amikor a kabócák sírnak: Szövetség".) A két széria között van egy Ova. A Kai sorozatot követi a Rei Ova-sorozat.
7/13 A kérdező kommentje:
és hol tudoma kai többi részét felírattal nézni mert indavideón csak 1 rész van... :I
2012. jan. 27. 19:42
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
én a kira-ra voltam kíváncsi... :I
2012. jan. 28. 12:27
10/13 anonim válasza:
De a kai-t írtad. Amúgy a kirának csak 1 része van meg felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!