Ajánlanátok nekem jó, izgalmas orvosos filmeket? (Amik orvosokról szólnak)
Figyelt kérdés
ez a téma érdekel engem nagyon, és olyan orvosos filmeket szeretnék amik elgondolkodtatóak, izgalmasak. kérlek segítsetek! ha tudtok akkor légyszi olyat is mondjatok amit feliratosan lehet nézni. előre is köszi!2012. febr. 4. 19:24
12/15 anonim válasza:
Én is az áldott kezeket tudom ajánlani vagy mas neve arany kezek nagyon jo!!!!
13/15 anonim válasza:
ha szereted a sorozatokat akkor ajanlani tudom "A férfi a legjob orvosság" cimu nemet sorozatot nagyon jo nekem a kedvencem mar 3szor neztem meg :)
14/15 anonim válasza:
Az áldott kezeket én úgy ismerem, hogy Az aranykezű sebész :D
Egyébként nekem nagyon tetszett a Szeretet gyógyít című film. Két részes és a legjobb, ha egymás után nézed meg őket!
15/15 Keresem válasza:
A szeretet gyógyít.
(Egy azóta szentté avatott orvos élete. A betegekhez történő példaszerű hozzáállásról szól a film.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!