Ajánlanátok nekem jó, izgalmas orvosos filmeket? (Amik orvosokról szólnak)
Figyelt kérdés
ez a téma érdekel engem nagyon, és olyan orvosos filmeket szeretnék amik elgondolkodtatóak, izgalmasak. kérlek segítsetek! ha tudtok akkor légyszi olyat is mondjatok amit feliratosan lehet nézni. előre is köszi!2012. febr. 4. 19:24
2/15 A kérdező kommentje:
neeeehhh, légyszi, normális válaszokat!!!!!
2012. febr. 4. 20:42
3/15 anonim válasza:
Ezeket találtam: (nem láttam még őket, szóval nem tudom mennyire orvososak)
Az élet háza
Életem értelme
Halálos terápia
4/15 anonim válasza:
hát most így kapásból a Dr Houset ajánlom de szerintem azért te is rajongasz.
A Lorenso olaj
mást nem tok hírtelen
5/15 anonim válasza:
sebészek
anatómia 1-2
egyenesen át
pszichológusok
bárányok hallgatnak
elemi ösztön
good will hunting
kutató orvos,biológus
a forrás
alien 4
boncmester
a nyomozó
fogorvos
maraton életre halálra
6/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, majd megnézem ezeket. igen a dr. houset ismerem, minden részét láttam,és valami olyasmit szeretnék még. főleg az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm, h ilyen részletesen kikereste, szakok szerint.
2012. febr. 5. 10:14
7/15 anonim válasza:
Kés/Alatt
Nekem jobban bejött mint a House. Az egyik legjobb sorozat pedig láttam párat.
8/15 anonim válasza:
A világ legjobb filmje a pathology, magyarul boncasztal néven fut. Legeslegjobb!!
9/15 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni,hogy 15/L vagyok :D és hát, nem tudom,olyan film nincs ami nem horror? Bírom a vért meg minden,és leginkább olyan filmet néznék amiben sok operációt mutatnak,és bemutatják,hogy hogy zajlik egy ilyen.
2012. dec. 26. 20:37
10/15 anonim válasza:
Áldott kezek
legjobb orvosos film. youtubeon fent van felirattal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!