Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dragon Ball GT, Gokunak miért...

Dragon Ball GT, Gokunak miért kell elmennie Shenlong-al az utolsó részben?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be a DB GT-t, és nem értem, hogy Goku-nak miért kellett elmennie Shenlong-al.

Valaki tudja a választ?

2009. máj. 31. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A harc után az igazi Shen Long újra megjelenik és közli, hogy hosszú ideig nem lehet többet kívánni. Goku felajánlja magát egy kívánságért cserébe. Amint Goku belekapaszkodik Shen Longba és együtt elrepülnek, a hét sárkánygömb egyesül a testével és eltűnik. Son Goku örök életet nyer és a világegyetem legerősebb harcosa lesz.

Egy évszázaddal későbbaz öreg Pant látjuk, amint a lelátón ül a következő világbajnokságon, hogy unokáját, Goku Jr.-t bíztassa. Amint belép a ringbe, az ellenfele is megjelenik. Név szerint Vegita Jr., Vegita egyik leszármazottja. Mindketten Super Saiya-jin-né változnak. Ahogy Pan nézi őket, egy pillanatra meglát egy ismerős arcot a lelátón: a nagyapját, Gokut. Amikor megpróbálja követni, Goku eltűnik. A GT utolsó részének végén a sorozatokból összevágott jelenetek láthatóak, melyek méltó befejezésként szolgálnak a történethez. Az utolsó jelenetben Goku a felhőjén elrepül, varázsbotjával a kezében. A Dragon Ball, a Dragon Ball Z, és a Dragon Ball GT sorozat ezzel befejeződött.

Betettem neked a kövi sori ismertetőjét is,mert ez is kell hozzá:DJó volt keresgélni,10voltam amikor itt adták és Goku felesége voltam XD

2009. máj. 31. 13:53
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:), csak az nem derült ki számomra, hogy Goku a kérésért ajánlotta fel magát, de így tényleg logikus :)
2009. máj. 31. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Imádtam ezt a rajzfimet, most jönnek majd a moviek :).

Az élőszereplősek meg kihagyom,első 20 percet láttam csk, de elég volt, ha nem lennének benne a sárkánygömbök, meg más nevek lennének enne, senki nem mondaná meg, hogy dragon ball...

2009. máj. 31. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Hehe én csak annyit néztem amennyit Mo-on leadtak, +/- pár rész német csatornákon bnőmmel.Sztem totál kattantak voltunk,hogy szerelmesek voltunk egy anime karakterbe,én Gokuba,bnőmGohan-ba,ChiChinek képzeltem magam,már csak külön poén,hogy a becenevem is hasonló lett úgy,hogy zet nem tudták rólam.Még dalt is költöttünk,jesszus,még ma is tudom pedig már 11 év eltelt XD

Amúgy én is olvasgattam,hogy mik lesznek,hát én belekavarodtam.Mi lett ChiChivel végül?

2009. máj. 31. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:

hát Chichi megöregedett, Goku meg szinte soha nem volt vele... vagy a túlvilágon volt, vagy más bolygón, vagy máshol edzett.

A gt-ben már nem sok szerep jutott neki, csak a fia féltése, mondjuk ez Bulmával is így volt:D.

Kár, hogy vége:D 20 éves vok, de azért még megnéznék pár részt:)

2009. máj. 31. 17:07
 6/6 anonim válasza:
Nem ajánlotta fel semmijét. A "teste belehalt" a támadásba és aki a Genki Dama-t dobta,valószínűleg már csak a megtestesült jóság volt,vagy halálával vált halhatatlanná és megint a túlvilágon van. Előbbi tényre bizonyíték,hogy Pan megtalálja Goku felsőjét és azt mondja "De hát most ment el"(és rajta volt) erre Vegeta szomorúan elfordul és annyit mond: "Tartsd azt nagyonnagy becsben..." és elrepül.
2013. febr. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!