Mi történik a Rec3-ban?
Kijutnak a házbol :D
Kijut a virus :D
Ha jól tudom a rec 3 előzm,ényfilm, szóval még a panelházas sztori előtt járunk. Egy esküvő van a középpentban (annak a nőnek az esküvője, aki az első és második részben is szerepel megszállt lányként, aki úgy néz ki mint egy anorexiás :D), ahol valahogy elszabadulnak a dolgok. Egyenlőre még csak ennyit lehet tudni, nézd meg az előzetest és várd a filmet :D
Amúgy a negyedik részben szabadul ki a vírus a panelházból, legalább is én így olvastam valahol :D
Én ma néztem meg és ez nem előzményfilm hanem a panel után játszódik az esküvőn úgy szabadul el a vírus hogy a vőlegénynek a nagybácsikája az állatorvos aki az első részben halhattunk és ő terjeszti el a vírust nekem annyira nem jött be de csak a zene miatt egyfolytában ilyen szappanopera féle zenét nyomtak a film alatt.Ha a végét tudni akarod akkor olvasd csak tovább!!!
A vége az hogy a bejáratokat lezárják ilyen fóliával mint az első két részben és a csajnak le kellett vágnia a karját mert megharapták aztán a fólián keresztül kimennek katonák körbeálják azt a férfi megcsókolja a feleségét de közbe a csaj átalakul és kiharapja a férj nyelvét azt mind a kettőjüket lelövik ez a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!