Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miben más a Vámpírnaplók,...

Miben más a Vámpírnaplók, mint a könyv?

Figyelt kérdés
Követi a könyv cselekményét a sorozat/érdemes elolvasni? + hol tart most a 3.évad Amerikában?

2012. jan. 30. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem követi a cselekményt, a szereplők vonásai sem mind hasonlóak, van, aki nem is jelenik meg a sorozatban. Nekem nem igazán tetszik a könyv.

A 3. évadnak pénteken lesz a 13. része Amerikában:)

2012. febr. 1. 01:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Hm, akkor ezek szerint neki se kezdjek? Azt hittem, hasonlít azért valamennyire :( Kár, pedig úgy elolvastam volna... Köszi az infót, én még csak a 3.évad 3.részénél tartok, akkor igyekszem a többi részt beosztani :) De ugye lesz 4.évad is?
2012. febr. 1. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy neked biztosan nem tetszene, de szerintem párhuzamosan nem jó olvasni a sorozattal:D Én majd lehet elolvasom egyszer, ha már nem lesz sorozat, bár remélem ilyen sosem lesz:D

Lesz 4. évad is természetesen:D

2012. febr. 1. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg mindenben. Előre szólok hogy sok spoiler lesz benne :) Először Elena így van ábrázolva: nagyon fehér bőr és tejszőke haj, nagy lapis-lazuli színű szemek. 3 legjobb barátnő: Elena, Bonnie és Meredith. Caroline az ellenségük (neki hosszú vörösesbarna haja van és bronz bőre). Matt és Vickie nem testvérek. Elena már a 2. könyv végén átváltozik vámpírrá, és a 4. könyv végén pedig meghal - de aztán újjáéled és angyal lesz. Kathrine személyisége más, őt megölik a 4. részben. Továbbá a nevek sem egyeznek, pl. Lockwood helyett Smallwood van, és Vickie pedig nem Donovan hanem Benett. A városalapítók pedig a Fell-ek (ők fontos szellemek a könyvben) és a Smallwood-ok (szóval Tyler-ék). És Stefan-ék pedig előtte nem éltek 'Fell's Church-ben' (Mystic Fall's helyett ez a neve a városnak), hanem Olaszországban éltek, csak mivel Fell's Church egy misztikus hely amiért a polgárháború alatt sokan meghaltak és sok lélek nyugszik itt, ezért vonzza magához a természetfeletti lényeket. Hibridekről pedig (egyelőre) nincs szó. Az 5. könyvet olvasom most :)
2012. febr. 22. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
A könyvben és a sorozatban annyi a közös hogy a főszereplő, Elena, Stefan és Damon. Meg persze Bonnie is. Ők karakterben kb ugyanolyanok. És van még Caroline is, de ő más karakter a sorozatban. A cselekmény az teljesen más. Nem nagyon tudok közös dolgot mondani.. Amúgy érdemes elolvasni, mert én könyvben is szerettem, bár a könyvben sokkal több a fantasy, és a romantikus pillanatok néha túl romantikusak. Azt nem tudom, hogy hogy áll a forgatás, de most a 3. évad 16. részére várunk, ami csak márciusban lesz..:SS
2012. febr. 27. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen nézem a sorozatot és az első évad vége után elkezdtem olvasni a könyveket. De csak 2-t olvastam, mert egyáltalán nem tetszett. Semmi köze a sorozathoz! :( Talán ha nem láttam volna a sorozatot vagy kicsit jobban elvonatkoztatnék, akkor lehet hogy tetszene, de így sajnos nem jön be... :(

Viszont úgy hallottam, hogy lesz egy könyvsorozat, ami teljes mértékben a sorozaton alapul Stefan's diaries lesz a címe, de többet sajnos nem tudok róla-

2012. márc. 5. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Stefan's diaries már kapható pl. az Alexandrában, de én úgy tudom hogy az a reneszánsz itáliában játszódik, szóval mikor (vagy mielőtt?) átváltozott vámpírrá.
2012. márc. 6. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

olvasd el! lehet furán hangzik de az 6.-kal kezd! az első 4 rész hát kicsit uncsi! olvasd el 6. utánna 7. és inenn vsszafele. én ebben a sorrendbe kaptam őket (hála nagyinak)

sokkal jobb mint a film

2012. márc. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!