Barátok közt. Ti mit változtatnátok rajta, hogy nézhető legyen a sorozat?
Kíváncsi vagyok, hogy mivel lehetne valahogyan feldobni a sorozatot, ami nem jár plusz költségekkel.
Enyhén gagyi egy sorozat véleményem szerint, tuti lenne mód, hogy ezen költségvetés mellett is jobb legyen.
Jobb színészek.
Jobb történet.
És mindent egytöl egyig megváltoztatni.
Költségek nélkül ez lehetetlen.
2. válaszoló, örültem, hogy említed a hitelességet. Én személy szerint tennék bele valós helyszínek megnevezését, történelmi események említését, dátumokat, aktuális, valós életbeli eseményekre való utalást. Sajna még ez sincs benne. Igaz, rég néztem, ma kicsit rákényszerültem, ugyanolyan rossz, mint legutóbb, mikor láttam.
Egy irodalmi műben is, számomra sokat nyomott a mű kvalitásán, ha voltak az általam említett dolgok, kicsit hihetőbbé vált az egész, még ha kitalált is volt a sztori.
Lehet, hogy rá tudtok cáfolni, de egyáltalán elhangzott fővárosunk neve valaha is a sorozatban? Ha nem, miért? Tilos?
Az érdekes lenne...
Mert, hogy egy termék nevét nem említik meg, az teljesen rendben van.
Színészek, nos lehet, hogy első válaszolónak igaza van ebben.
Azért kíváncsi vagyok, milyen ötleteitek vannak, a történetre nem tértem ki, az is elég gagyi, és primitív... Nem tudom, mit lehetne például azzal tenni. Néha a szereplőket is kicsit ostobának és nem túl hitelesnek érzem őket...
23:17
Tökéletesen egyetértek:) Ez a varázsa, ha nem lenne ennyi baki, hihetetlen dolog, és hülyeség benne, akkor már nem is nézném:D
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, egyetértek azokkal amiket a kérdező is leírt. Jobb színészek kellenek, Peti, Linda...és a többiek brutálisan gyengén színészkednek. Zsolt az akire azt lehet mondani, hogy igenis jól játssza a szerepét, meg talán még ez a kis Luca, ami valljuk be, elég nagy szégyen a sorozatra nézve.
A dátum az fontos lenne, pl. mai napig nem lehet tudni, hogy telik az idő a sorozatba. Míg Bandi 3 év alatt idősödik 3 évet, addig Timike, és Oszkár idősödik 8-10 évet, Petiék meg szinte semmit...
A szereplő kicserélések nevetségesek ( új Tilda, új Noémi, új Linda... )
Meg az, hogy mindig mindenki rájön/megtalál/észrevesz mindent/mindenre a semmiből, vagy csak egy nagyon apró, oda nem illő dologból, az azért elég hihetetlen, sokszor idegesítő. A világ legjobb nyomozói ha csak fele ennyire lennének jók mint a bk. szereplők akkor is 10 perc alatt rájönnének mindenre:)
Ja és a rendszeres kisebb bakikról amikkel dugig van a sorozat még nem is beszéltem:D
Amúgy a Barátok Közt tökéletes példája annak, hogy valami akkora szar, hogy az már jó:) Ha minden kijavítanának ami javításra szorulna már nem is lenne érdekes:)
OMG, Youtube-on láttam ezt a 64magos 64MB-os SSD-vel felszerelt gép esetét... OK, még egy ok, hogy ne nézzem! Most vagy ennyire hülyék, vagy nem mondhatnak valós adatokat sem, vagy mi a fene?
Komolyan mondom... szánalmas. Nem egy alacsony költségvetésű sorozatot láttam már, nem egyet, ami jó is volt! De ez mi? Úgy értem, rendben, ez egy bizonyos hiba, csak az a gond, hogy ilyen dolgokból is sok van!
Pl. mikor Géza a kikapcsolt gépen netezett... (látszott, hogy nincs rákötve a táp kábel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!