Melyik ez a sorozat?
Keresek egy sorozatot, autókat újítanak benne, de nem az amiben xzibit is szerepel asszem az a pimp my ride vagy mi, ebben a sorozatban 1 csapat öreg amcsi roncsokat újítanak fel és a felújított verdát valami találkozókon passzolják el ahol licitálnak a verdákra.
1 részben asszem a tag rendelt 1 új HEMI motort és valahogy nem sikerült beindítania vagy mi,és asszem csak elkötöttek vlmit PLEASE HELP!!!
neeeeeeeeeeem!!!! de azé kösz
ritkán nézek tv-t ezt még régebben láttam és többen vannak akik renoválnak és mint említettem roncsokból autót építenek tuning nélkül/minimális tuningal
az autókereskedők meg eléggé sz@r sorozat,de 1-2 jó lépést el lehet lesni (nem bírom a kócos tagod)
hasonlit DE NEM EZ AZ
a sorozat is asszem a discovery-n ment hasonlo csak ebben a sorozatban nem lopnak el semmi verdát és ujitsák meg
ebben csak megveszik az öreg sz@rt és felujitsák majd elárverezik asszem...
mindegy gyerekek enyém a pont megtaláltam :D
Roncsból luxusautót (Wrecks to riches)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!