Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen a True Blood?

Milyen a True Blood?

Figyelt kérdés
Nem ismerem a sorozatot. Milyenek a szereplők, Mi az alapsztori, Mennyire izgalmas vagy félelmetes, Van szinkronja? Meséljetek róla!
2012. jan. 23. 19:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy nem csak a tinip.csák szeretik, és nem is akartam szarozni, amit azt hiszem nem is tettem meg (bár nem egy kiemelkedő sorozat), de rögtön kijelenteni, hogy a TVD ezerszer jobb, mint egy TB úgy, hogy egy részt sem láttál...elfogultság, ez soha sehol sem jó.

Még ha a TVD egy Firefly, Lost, Sons of Anarchy vagy egy Breaking Bad szintű/minőségű kultsorozat lenne azt mondom oké, de így...

2012. jan. 25. 15:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát eleget hallottam már a True Bloodról, h kijelentsem h jobb a VD. elfogult nem vagyok, viszont igazad van, kicsit elhamarkodott kijelentés volt részemről. Egyébként meg az totál relatív h kinek melyik a jobb :)
2012. jan. 25. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem sem a kedvencem a True Blood, de hallottak alapján kijelenteni, hogy TVD a jobb...

TVD inkább Twilight pótló, Twilight-ról meg egyértelműen nem lehet sok jót mondani.

2012. jan. 25. 22:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Én bírom a Twilightot is :)
2012. jan. 28. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Jézusom, hova keveredtem.

Akkor 1 részt se nézz a TB-ből, nem neked való.

Tvájlájthoz féle nyálgép szar sorozat max a TVD lehet, bár a Tvájlájtnál még az is jobb.

2012. jan. 28. 21:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Megint az 5-ös vagyok. Ma divat lett utálni a Twilight-ot. Képzeld kedves utolsó, igaz nekem a könyvek tetszettek, de tetszett. Szerintem, mint ahogy írtam is azonkívül, hogy vámpíros, nincs sok közös a TB-ben és a VD-ben. Kár is összehasonlítgatni őket. Arról meg teljesen fölösleges vitatkozni, hogy melyik a jobb, mindenkinek más tetszik, hála az égnek nem vagyunk egyformák. Amúgy én megnéztem a TB eddigi összes részét és a VD összes részét és úgy írom le ezeket. Gondolom te nem nézted meg mindkét sorozat összes részét. Mindkettő sorozatot szeretem, más miatt, de Nekem jobban tetszik a VD.
2012. jan. 28. 21:37
 17/21 A kérdező kommentje:

Na szóval én úgy döntöttem h elkezdem majd nézni a TBt és majd kiderül mennyire nekem való.

És igen, egyetértek azzal h ha vmi nagyon népszerű és szinte már "divat" akkor azt utálni is divat. Én szeretem a Twilight-ot, lehet h egyeseknek nyálas vagy akármi, de engem megtud érinteni. Pl Bella szenvedése az Újholdban...

2012. jan. 29. 09:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Igaz, nem láttam mindkét sorozat összes részét, csak a TB-ét.

TVD-be is belenéztem, de nem nekem találták ki, max akkor nézném, ha nem néznék mellette még sok sorozatot.

Az, hogy valamit divat utálni hülyeség, szar film ami a lányokon kívül senkinek sem tetszik, nem csak azért utálja valaki, mert neten olvasta.

A könyv lehet, hogy jobb, mint a film, de az sem valami komoly, de a rengeteg könyv mellett az is szarnak számít.

Na de én ennyit voltam itt, már eléggé eltértünk a témától, próbáld ki a TB-t, vagy tetszik vagy nem.

2012. jan. 29. 10:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam kifogom próbálni a TBt. És képzeld én fiú vagyok és tetszik a Twilight.
2012. jan. 29. 16:02
 20/21 anonim válasza:
Hat,hogy melyik a jobb az inkabb embertol fugg:ha szereted a csopogos,nyalas dolgokat akkor a TVD jobb,ha kicsit erettebb vagy akkor TB.Mind2ot nezem a TB-nek jobb a storyja is es felnottebb tartalmu,van benne horror,erotika,es nincs eltulozva benne a szerelmi drama,a TVD-ben viszont en csak Klaus alakitasat kedvelem.A foszereplok kozul is Sookie jobb mint Elena,Elena bamba,erzelgos kis tini,Sookie mar idosebb komolyabb,talpraesettebb no.
2012. febr. 20. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!