Milyen a True Blood?
Egyértelmű, hogy nem csak a tinip.csák szeretik, és nem is akartam szarozni, amit azt hiszem nem is tettem meg (bár nem egy kiemelkedő sorozat), de rögtön kijelenteni, hogy a TVD ezerszer jobb, mint egy TB úgy, hogy egy részt sem láttál...elfogultság, ez soha sehol sem jó.
Még ha a TVD egy Firefly, Lost, Sons of Anarchy vagy egy Breaking Bad szintű/minőségű kultsorozat lenne azt mondom oké, de így...
Nekem sem a kedvencem a True Blood, de hallottak alapján kijelenteni, hogy TVD a jobb...
TVD inkább Twilight pótló, Twilight-ról meg egyértelműen nem lehet sok jót mondani.
Jézusom, hova keveredtem.
Akkor 1 részt se nézz a TB-ből, nem neked való.
Tvájlájthoz féle nyálgép szar sorozat max a TVD lehet, bár a Tvájlájtnál még az is jobb.
Na szóval én úgy döntöttem h elkezdem majd nézni a TBt és majd kiderül mennyire nekem való.
És igen, egyetértek azzal h ha vmi nagyon népszerű és szinte már "divat" akkor azt utálni is divat. Én szeretem a Twilight-ot, lehet h egyeseknek nyálas vagy akármi, de engem megtud érinteni. Pl Bella szenvedése az Újholdban...
Igaz, nem láttam mindkét sorozat összes részét, csak a TB-ét.
TVD-be is belenéztem, de nem nekem találták ki, max akkor nézném, ha nem néznék mellette még sok sorozatot.
Az, hogy valamit divat utálni hülyeség, szar film ami a lányokon kívül senkinek sem tetszik, nem csak azért utálja valaki, mert neten olvasta.
A könyv lehet, hogy jobb, mint a film, de az sem valami komoly, de a rengeteg könyv mellett az is szarnak számít.
Na de én ennyit voltam itt, már eléggé eltértünk a témától, próbáld ki a TB-t, vagy tetszik vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!