True Blood vs. Vampire Diaries?
Figyelt kérdés
Melyik jobb? csak a vamp.diariest ismerem, a true blood mennyire nézhető ezután?2012. jan. 23. 19:11
1/11 anonim válasza:
a tb sokkal jobb.
a vd annyira lapos tini sztori,hogy a 2. évadot már el sem kezdtem.
2/11 A kérdező kommentje:
:) én is még régebben láttam az első évadot aztán most letöltöttem a 2. és 3.ból ami már megjelent, de itt már elég jó és izgalmas.
kifogytam a nézni való sorozatokból ezért nézelődöm valami más után. akár mást is ajánlhattok, ami nektek tetszett! :)
köszi
2012. jan. 23. 19:19
3/11 anonim válasza:
ha már vámpíros,akkor a Pengének is készült egy 1 évados sorozata,szerintem nem lett rossz.
4/11 A kérdező kommentje:
nem muszáj vámpíros legyen:p
2012. jan. 23. 19:26
5/11 A kérdező kommentje:
nézhető legyen és érdekes:)
2012. jan. 23. 19:26
6/11 anonim válasza:
Akik szépfiúkra meg tündérmesékre vágynak, egyértelműen Vampire Diaries. Ha már egy kicsit érettebb vagy, akkor True Blood.
7/11 anonim válasza:
a True Blood nagyon elvont, morbid sorozat. A VD ezerszer jobb, izgalmasabb és nem utolsó sorban kiszámíthatatlan :)
8/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem az első 2 részt a TBból, és most valahogy az utolsó hsz-val értek egyet...
2012. jan. 25. 11:06
10/11 anonim válasza:
egyertelmuen a True Blood sokkal jobb mint a TVD.a vampirnaplok inkabb gyerekeknek valo,a tb izgalmasabb,erdekes story,sok horror es erotika.A TVD unalmasabb,ugyanolyan mulo a csaj mint a twilightba,ugyanolyan unalmas csepegos tortenet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!