Romantikus anime?
Sziasztok.
Tudom, tudom...: Már regeteg ilyen kérdés volt.
De! Azokra a kérdésekre adott válaszok között nem találtam olyat, amilyet keresek. Lehet, hogy nincs is.
Ami kikötésem:
-Legyen nagyon romantikus
-lehetőleg vidám
-Happy End (Utálom, amikor az anime végén nem is jönnek össze rendesen, meg nem az történik amire vártam... Ha nincs jól kifejtve a vége, stb.)
-Fiatalokról szóljon (Kb. 14-18 évesekről)
Olyat szeretnék, amiben nincs szerelmi háromszög, vagy ilyesmi... A fiú szereti a lányt, a lány is a fiút.
Amiket láttam, és tetszettek:
-Kimi ni todoke (örökös kedvenc)
-Kaichou wa maid-sama
-Special A
-Lovely Complex
-Toradora (ez már nem annyira jó, de elment)
-Ouran High school host klub (kicsit jobban kifejthették volna a végét)
Láttam az Itazura na kiss-t is. Nem volt rossz, de most nem ilyet szeretnék. Nem olyat, ami szinte végigkíséri az életüket. Peach Girl befejezésén hatalmasat csalódtam. Meg ez a szerelmi háromszög sem tetszett. És még számtalan más anime sorozatot láttam.
Tényleg köszi, ha netalántán mond valaki valami jót! :)
Hát csak most vettem észre ezt a kérdést de biztos vannak olyanok akik még most is rábukkannak :D én a romantikus animékkel kezdtem és sok kedvencem lett:
Kaichou wa Maid-sama! - imádom!
Special A - nem rossz de annyira nem tetszett
Lovely Complex - van magyar szinkronnal, elég vicces és jól bemutatja azt hogy a kapcsolatokban nem számít a magasság , de nekem valahogy mégsem tetszett ez a anime :/
Toradora - azt mondják hogy ez elég romantikus cuki anime hát elkezdtem nézni de abba is hagytam és elraktam későbbre
Uta no Prince-sama/ Maji Love 1000% - ez nagyon jó anime , 3 évados éneklős és fiú hárem. Az 1. évad a kedvencem bár a többi se rossz , de ebben nem teljesedik be semmilyen szerelem :D
Kimi ni Todoke - utálom , nem tudom miért de nem szeretem 2 évados , 1 évadot néztem de nem az a vége amit várnál
Clannad - most nézem , biztos jó anime és elég szerelmes-nek néz ki :)
Akagami no Shirayuki-hime/Snow White with the Red Hair - Imádom! 2 évad nagyon jó! és szerelmes
Akatsuki no Yona - Nagyon jó , kicsit hosszabb hát annyira azért nem mondanám szerelmesnek
Amnesia - Kedvenc! bár bonyolult felfogni , folyamatosan tudod csak összerakni a fejedben miről szól ezt tényleg ajánlom!
Ao Haru Ride- Nagyon jó!
Brothers Conflict - fiú hárem , annyira nem tetszett de nem olyan rossz
Tonari no Kaibutsu-kun - remélem jól írtam , ez volt az 1. anime amit láttam és nagyon tetszett !
Diabolik Lovers - Imádom ! a csaj az borzasztó de megéri , és vámpíros , 2 évados ha valaki nem tudná a 2. évad nevében benne van hogy More Blood , a második évad kicsit sem tetszett , a részek csak 12 perc körül vannak szóval hamar kivégezhető
Inu x Boku SS - 2. anime amit láttam egész jó
Kamigami no Asobi - fiú hárem , nagyon jó anime !
Kamisama Hajimemashita - 2 évados szentélyes anime , nagyon jó!
Niji-iro Days/Rainbow Days - 2016-os anime annyira nem tetszett
Norn9: Norn+Nonet - Imádom!! :3
Ookami Shoujo to Kuro Ouji/Wolf Girl and Black Prince - cuki anime elég szerelmes :)
Sukitte Ii na yo. - nagyon szerelmes érdemes meegnézni
Shugo Chara! - hát drukkoltam az animében hogy összejöjjön a dolog Ikutoval :D 2 évados az 1. évad 51 részes tetszett!
Sword Art Online - egész jó , kevés az olyan ember aki nem ismeri , 2 évados
Vampire Knight és Vampire Knight Guilty(2.évad) - vámpíros nagyon utáltam de azért is megnéztem mert jól esett pihentetni a szemeimet , magyar szinkronos :D
Noragami - hát szuper anime , 2 évados az a rossz benne hogy nem valami romantikus pedig Yatori nagyon is jól mutatna :3
BOCSÁNAT! hogy olyan animéket is írtam amik nem nagyon romantikusak , tudom kérded hogy olyanokat írjunk de ez van szeretek írni és remélem találtok valami érdekes! Sayonara! Dango Dango Dango :) ^^
szia!
nekem ezek a kedvenceim:
akagami no sirajuki-hime
akatsuki no yona (meghalsz a csávón aki bene van)
naruto the last movie
kaichou wa maid-sama (meghalsz a két főszereplőn)
say "i live you"
sword art online
plastik memories
inazuma eleven (nem romantikus de figyelmedbe ajánlom)
hyouka
Strike The Blood
kotoura-san
tonari no kaibutsu-kun
ao haru rude
clannad
Bocsi most csak ezek jutottak az eszembe de legtöbb az nem csak szerelmes de még vicces is, remélem segítettem ( ha rosszul írtam volna valamelyik címét akkor elnézést érte, a helyesírás nem az erősségem!)
Kamisama Kiss
Speciális A
Én csak ezt a kettőt tudom most ajánlani, mert én is csak most kezdtem el érdeklődni az animék után!
Szia a My Little Monster-t tudnám ajánlani.
Nem tudom, hogy neked mennyire tetszik ez az anime.
Szia!
Életem eddigi legjobb romantikus sorozata. Imádtam két évados de iszonyat jó. Igaz kicsit lassan halad, de megéri kivárni. Victorian Romance Emma
Második helyen a glass no kamen áll ez is nagyon jó.
Harmadik helyen pedig ez áll Shingeki no Bahamut: Virgin Soul igaz ez a második évadja de inkább ebben erősebb a romantikus száll. Viszont az első évad is nagyon jó.
Romantikus, nincs szerelmi háromszög és happy end? Jól feladtad a leckét! :)
A Bunny Girl Senpai-t minden képpen ajánlom, nekem örök favorit.
Van még egy rakat remek romantikus amit ismerek, de az összesnek vagy szomorú a vége, vagy függővéges.
Persze, 2012-es kérdésre válaszolni szerintem nincs sok értelme, de remélem segíthettem. Legalább valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!