Romantikus anime?
Sziasztok.
Tudom, tudom...: Már regeteg ilyen kérdés volt.
De! Azokra a kérdésekre adott válaszok között nem találtam olyat, amilyet keresek. Lehet, hogy nincs is.
Ami kikötésem:
-Legyen nagyon romantikus
-lehetőleg vidám
-Happy End (Utálom, amikor az anime végén nem is jönnek össze rendesen, meg nem az történik amire vártam... Ha nincs jól kifejtve a vége, stb.)
-Fiatalokról szóljon (Kb. 14-18 évesekről)
Olyat szeretnék, amiben nincs szerelmi háromszög, vagy ilyesmi... A fiú szereti a lányt, a lány is a fiút.
Amiket láttam, és tetszettek:
-Kimi ni todoke (örökös kedvenc)
-Kaichou wa maid-sama
-Special A
-Lovely Complex
-Toradora (ez már nem annyira jó, de elment)
-Ouran High school host klub (kicsit jobban kifejthették volna a végét)
Láttam az Itazura na kiss-t is. Nem volt rossz, de most nem ilyet szeretnék. Nem olyat, ami szinte végigkíséri az életüket. Peach Girl befejezésén hatalmasat csalódtam. Meg ez a szerelmi háromszög sem tetszett. És még számtalan más anime sorozatot láttam.
Tényleg köszi, ha netalántán mond valaki valami jót! :)
Most találtam rá a kérdésedre, én is hasonló animéket keresek vagy mangákat keresek, már magamtól nem nagyon találok egyet sem.. :D
Olyanokat is fogok mondani amiben végül nem is jönnek össze, mert én sem szeretem azokat, még is van 1-2 jó, amikre érdemes időt szánni.
Lássuk csak akkor:
Aishiteruze Baby (kicsit melankólikus, de szerethető, ha jól emlékszem beteljesült a végére, de már régen láttam :)
Ayashi no Ceres
Chihayafuru (láttam, hogy írták már előttem, az első évadban nem teljesül be semmiféle szerelem és csak halványan van benne a szerelmi szál, de érdemes megnézni és most adják a 2. évadot, amiben talán beteljesedik )
Hakushaku to Yousei
Inu x Boku SS ( jó kis anime volt, úgy félig meddig beteljesedik, de nem szabad semmi komolyra számítani)
Kin`iro no Chord (elég ha annyit mondok fiú hárem.. :D bosszantott hogy nincs meg a végén, az h összejön valamelyikkel, de enélkül is élvezhető volt )
Nana (ez már felnőttesebb, de máig kedvenceim között van :), reméled a happy endet, de nem kapod meg és ettől lett olyan anime ami könnyeket csalt a szemembe)
Otome Youkai Zakuro (AHA! végre az első olyan ami tökéletesen megfelel a leírásodnak :D)
de belinkelem neked az animeaddicts-os személyi lapom, hátha találsz még valamit ami megfelel neked, sok animét láttam már nem beszélve a mangákról, abban sokkal több olyat találtam ami kielégítette a shoujo-műfaj iránti imádatom. :)
Húú jól megkések de ha valaki olvasa ezt a kérdést akkor azoknak szeretném ajánlani ezeket az animéket.
Szerelemről,egyesek harcról,boldogságról,szomorúságról,és mindenről szól ami megkell legyen egy jó animében..
Azért írom ezeket mivel ezeket nem bántam meg hogy megnéztem,sőt nem is fogom.. ÖRÖKRE a kedvenceim maradnak,nagyon nagyon kimondhatatlanul jók!!! <3 !
Hiiro no Kakera
Kimi ni Todoke
Kaichou wa maid sama
Vampire Knight
Diabolik Lovers
Bokura Ga ita
Tonari No kaibutsu kunnal
Peach Girl
Suki-tte Ii Na Yo
Köszii a kérdést!
hidan no aria,
Kaze no stigma,
Shakugan no shana,
Count and Fair,
Otome Youkai Zakuro,
Brothes Conflict,
Btooom!,
kobato,
Inu x Boku ss,
Strike the blood,
Walkure Romanze,
Zero no tsukaima,
Angeal Beats,
Special a,
Guilty Crown,
Magical warfare,
oreshura,
omamori himari,
11eyes,
ao no exorcist,
shugo chara,
Kishin Houkou Demonbane,
Happiness
Remélem találsz benne megfelelő animét!:)
Nekem amik ilyenek, inkább a Zero no tsukaima ; Akagami no Shirayukihime ; vadmacska kommandó ; inuyasha
ezek nagyon jók :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!