Vámpírnaplók melyik részében van az amikor Stephan azzal a hibriddel összeáll és Elenával találkozik, mert Elena bebújt a szekrénybe?
Figyelt kérdés
Már vagy 1-2 hónapja nem néztem vámpírnaplókat és ennél a résznél hagytam abba. Amikor Damon Elenával elindul megkeresni Stephant és elmennek abba a házba..de közbe Damon otthagyja Elenát és Elena találkozik Stephannal, mert bebújt a szekrénybe.
Annyit tudok, hogy a második évadban van, de azt szeretném megtudni, hogy pontosan hanyadik epizód, mert én sajnos nemtudom megnézni semelyik oldalon sem (moovie, filmezz, mozicsillag), mert nemtudok belepörgetni, vagyis beletudok csak elsötétül az egész és nemlátok semmit, tehát a lényeg az, hogy nemtudom hanyadik rész volt ez és nemis tudom megtalálni mert ahhoz a filmet az elejétől kell folytatnom...
Kérlek segítsetek!
2012. jan. 14. 15:40
1/1 anonim válasza:
a 3.évad 3. vagy 4. részében van azthiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!